Vreme čitanja: oko 2 min.

Milijarder Ruper Merdok 4. ženu ostavio preko mejla: Sve je stalo u 3 rečenice upućene 26 godina mlađoj Džeri

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razvod je okončan dva meseca kasnije. Imala je 30 dana da napusti kuću i ukloni svoje stvari, pod uslovom da je imala račune da dokaže da su predmeti njeni. Izvori bliski modelu rekli su za "Vanity Fair" da je ona bila "razorena, ljuta i ponižena"

  • 4
Rupert Murdoch, Jerry Hall Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bio bi to savršen filmski scenario da nije istinit. Medijski mogul Rupert Merdok prošle godine je odlučio da prekine svoj četvrti brak mejlom, a njegova sadržina je konačno otkrivena.

- Džeri, nažalost odlučio sam da okončam naš brak - počeo je u poruci bivšem modelu i glumici Džeri Hol, supruzi sa kojom je proveo šest godina u braku.

- Svakako smo imali lepe trenutke, ali imam mnogo toga da uradim. Moj njujorški advokat će odmah kontaktirati sa tvojim - nastavlja se u mejlu, otkrivenom za "Vanity Fair".

Poruka je iznenadila Hol. Bio je jun 2022, a ona je čekala Merdoka na njihovom imanju u Oksfordširu. Nagli kraj usledio je posle šest godina braka. Džeri Hol je od Merdoka mlađa 26 godina.

- Rupert i ja se nikada nismo svađali - rekla je bivša manekenka, iznenađena, svojim prijateljima.

Razvod je okončan dva meseca kasnije. Imala je 30 dana da napusti kuću i ukloni svoje stvari, pod uslovom da je imala račune da dokaže da su predmeti njeni. Izvori bliski modelu rekli su za "Vanity Fair" da je ona bila "razorena, ljuta i ponižena".

Njihova veza počela je 2013. godine, kada je ona bila u Melburnu gde je igrala gospođu Robinson u pozorišnoj predstavi "Diplomac". Peni Fauler, Merdokova rođaka i prijateljica bivše manekenke, predložila je da se upoznaju. Džerin bliski prijatelj Tom Kešin priseća se da je manekenka rekla da je Merdok bio staromodan džentlmen.

Par je proveo mesece razmenjujući mejlove i razgovarajući telefonom pre prvog sastanka u Njujorku.

- Mik ti je bio toliko neveran, ja nikada ne bih bio neveran - rekao je multimilioner Džeri aludirajući na njenog bivšeg momka, muzičara Mika Džegera.

U martu 2016, par se venčao u vili iz 18. veka u Londonu, pred stotinu gostiju, među kojima su bili muzičar Bob Geldof, novinarka Rebeka Bruks, glumac Majkl Kejn i umetnica Trejsi Emin, nedelju dana pre Merdokovog 85. rođendana.

Merdokovi brakovi

Sa svojom prvom suprugom, bivšom stjuardesom Patricijom, venčao se 1956. godine. Par se razišao 1967. godine, devet godina nakon rođenja njihovog jedinog deteta, ćerke Prudens. Iste godine venčao se s drugom suprugom Anom, novinarkom iz Glazgova, s kojom je bio u braku 32 godine i dobio troje dece. Razveli su se 1999. godine.

Ani je nakon razvoda pripalo 1,7 milijardi dolara, uključujući 10 miliona dolara u gotovini. Samo 17 dana nakon razvoda, Merdok je oženio preduzetnicu Vendi Deng, s kojom je bio do 2014. godine i s njom dobio dvoje dece. Merdok je u vreme njihovog venčanja imao 68 godina, dok je Vendi imala samo 30.

Merdoku brak sa Džudi bio četvrti brak (i sad četvrti razvod), dok se Džeri Hol ranije nije udavala. Ona je bila u 22-godišnjoj vezi s Mikom Džegerom s kojim ima četvoro dece. Merdok iz prethodnih brakova ima šestoro dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA