Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznala da je dečko vara u Fejsbuk grupi: "Da li se zabavljamo sa istim momkom?" broji čak 35.000 članica

Vreme čitanja: oko 2 min.

U ovoj grupi korisnice često dele fotografije svojih momaka kako bi saznale da li on možda ima i paralelnu vezu, drugu devojku ili da li je slobodan

  • 0

Žena sa Floride otkrila je na koji je neverovatan način saznala da je njen dečko vara, otkrivši izdaju zajedno sa desetinama hiljada drugih ljudi.

Mikejla (23) je na "TikToku" podelila svoju srceparajuću priču, objavivši video u kojem objašnjava da je primetila svog dečka na "Fejsbuk" stranici pod nazivoom "Da li se zabavljamo sa istim momkom?".

Popularna stranica, napravljena za devojke koje su sumnjičave prema svojim momcima, ima 35.000 članica, a korisnice često dele fotografije svojih momaka kako bi saznale da li on možda ima i paralelnu vezu.

- Samo neprimetno pijem flašu vina na kauču mog dečka dok on pere sudove jer sam upravo na društvenim mrežama pred 35.000 ljudi saznala da me je prevario i moraću da se suočim sa njim svakog trenutka - Mikejla je napisala na svom snimku, koji je brzo prikupio više od 10 miliona pregleda.

U intervjuu, Mikejla je iznela dodatne detalje o sagi, rekavši da je bezumno listala "Fejsbuk" stranicu kada je naišla na fotografiju svog dečka, sa kojim je bila šest meseci.

@miik.aylaa *records myself to laugh at later bc my life is a joke* ps I’m still not laughing 🫠 ♬ original sound - King B

- Fotografija koju je druga žena objavila je snimljena one noći kada ju je on sreo i prevario me. Nikad mi se nije obratila direktno, ali mi je ispričala celu priču, anonimno, u komentarima.

Nakon što je dobila potvrdu od žene, Mikejla je snimila "TikTok" snimak pre nego što je skupila hrabrost da se suoči sa svojim dečkom.

- Pokazala sam mu poruke drhteći, a on je odmah priznao da me je varao. I ne samo dva puta za koja sam saznala, već mnogo više.

Mikejla je tvrdila da je njen bivši molio za oproštaj, rekavši da "ne može da zamisli život" bez nje.

Međutim, odlučila je da ga ostavi tada, potez zbog kojeg je njen dečko koji je varao brzo promenio svoj stav.

- Prestao je da me moli da ostanem. Odjednom je počeo da tvrdi da me ne voli i da je odbio da se bori za mene.

Mikejla nije otkrila da li je njen bivši dečko sada zvanično sa ženom koja je objavila njegovu fotografiju na "Fejsbuku". Međutim, ona kaže da želi ponovo da pronađe ljubav.

- Nadam se da ću nastaviti da inspirišem ljude da podele svoje priče, jer mi je to toliko pomoglo da nastavim dalje nakon završetka onoga što se pokazalo kao užasna veza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA