Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaljubila sam se u udatu ženu, iz vrtića moje dece: Muž me je sve vreme podržavao, i u vezi, i u raskidu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova žena ističe da je njen suprug najbolja osoba koju poznaje

  • 3
Roditelji plaču, muž žena, devojka decko, muškarac tužni Foto: Shutterstock

- Moj muž i ja smo se upoznali na univerzitetu na Novom Zelandu. Bio je tih, osećajan momak i osvojio je moje srce ljubaznošću i promišljenošću. Bila sam toliko nervozna na našem prvom sastanku da sam jedva mogla da govorim - ovako priču o svom braku počinje Lia Hamilton.

U vezu su, kažu, krenuli bez uobičajenih okvira. Izlazila je sa njim, ali i sa ženom koju je upoznala na jednoj zabavi. Uvek se identifikovala kao biseksualka, ali to je bio prvi put da je izlazila sa onima koji su prihvatali i njenu  prirodu i želju za nemonogamijom.

Vremenom su se verili, počeli zajedno da žive, dobili su decu. Veza im je, kaže, ostala nemonogamna, čak su druge osobe bile deo njihove prve bračne noći. Ipak, odgoj dece je radikalno promenio njihov životni stil i stavio na čekanje nemonogamni način života. Sve dok se Lia nije zaljubila u drugu ženu.

Naime, kad je njihova ćerka imala dve godine, a sin još bio beba, preselili su se u Berlin. Tamo su otkrili vrlo otvorenu kulturu i način života u kojem imati decu nije prepreka za dobar provod.

Počela je izlaziti s jednom od udatih majki koje je upoznala u vrtiću svoje dece.

- Ona i ja brzo smo postale bliske prijateljice; obe smo bili divlji tipovi, željne avanture, zabave. Naše prijateljstvo je brzo preraslo u nešto više, a suprug me je podržavao - priča.

Vremenom je bilo jasno da među njima postoji nešto više od fizičke hemije. Njihova veza se razvila, provodile su zajedničko vreme plivajući, vozeći bicikl i zabavljajući se. Čak su im i supruzi bili na zajedničkim večerama, sa decom.

Bile su to dve godine srećne veze. Ali sve se promenilo. Kako Lia kaže, veza je postala nepredvidiva, preintenzivna i neuravnotežena.

- Obe smo bile jako emotivne i sukobljavale smo se na načine koji su nas polako iscrpljivali. Bila je to zabavna veza, ali ne i zdrava. Raskid je bio neizbežan. Kad smo prekinule, bila sam slomljena; moj muž je bio tu za mene... Nedeljama sam plakala svaki dan. Dok sam ležala u krevetu, suprug mi je strpljivo donosio keksiće s komadićima čokolade i crno vino. Slušao je moju tugu i grlio me. Brinuo se o našoj deci i kiui više nego inače - priznaje ona.

stres, tužna žena, depresija, anksioznost Foto: Shutterstock

Nakon nekoliko meseci bilo joj je bolje. Njena sada bivša devojka i ona su se ponovno zbližile i polako počele da obnavljaju prijateljstvo

- Moj je muž uvek bio postojan, srećan što je mogao krenuti sa mnom u kojem god smeru išla. Ako smo ona i ja bile u vezi i ja bih bila srećna, on bi se slagao. Kad bih bila tužna, grlio bi me dok mi ne bi bilo bolje. Ako sam se želela ponovno povezati s njom, verovao je mojim odlukama - kaže.

Ova žena ističe da je njen suprug najbolja osoba koju poznaje i nakon 12 godina koje su proveli zajedno, još uvek verujem u to.

Bivša devojka joj je sada jedna od mojih najboljih prijateljica, prenosi "Insider.com".

(Telegraf.rs)

Video: Nada i Dragoljub pokazali kako se voli u desetoj deceniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA