• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ona je "sugar baby" i muškarci joj plaćaju da putuje po svetu: Unosi im radost u život jer su usamljeni

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ona takođe tvrdi da voli da unosi radost u živote ovih usamljenih muškaraca

  • 0

Samoproglašena "sugar baby" tvrdi da stariji muškarci traže da joj plate da putuje po svetu, pokazujući joj više poštovanja nego neki od njenih prethodnih mlađih momaka.

Šarlot Dejvis (24) rekla je da je bila motivisana da postane "sugar baby" nakon što je gledala TV emisiju koja je istraživala odnos između mlade devojke i mnogo starijeg muškarca koji je izdržava.

- U to vreme sam izašla iz veze duge osam godina, tako da sam znala da ne želim da ulazim u bilo šta ozbiljno u skorije vreme. Momci sa kojima sam izlazila bili su vrlo neozbiljni. A za ovo se dobijao novac.

Dejvisova je rekla da je u januaru počela da koristi aplikaciju za sastanke koja ju je povezivala sa drugim muškarcima, obično u rasponu od 30 do 60 godina, koji su spremni da plate stotine dolara da je izvedu na dejt.

Ona je rekla je da je plaćena skoro 250 dolara po sastanku i tvrdi da je svaki od njenih "tatica" čini da se oseća poštovanijom od bilo kog njenog prethodnog dečka.

- Skoro da to ne biste očekivali zbog prirode aranžmana, ali se osećam više poštovanom od ovih ljudi nego od muškaraca sa kojima sam bila. Ne znam da li samo ja nisam imala sreće sa momcima koje sam odabrala u prošlosti, ali postoji nešto u momcima koji su malo stariji i koji izgleda da su videli više života i shvatili šta je važno.

Dejvisova je rekla da pokušava da proceni atmosferu između sebe i svog potencijalnog "sugar daddy" pre nego što razgovara o svojoj "plati".

Dejvis takođe tvrdi da voli da unosi radost u živote ovih usamljenih muškaraca.

@thespiritualsugarbaby Please don’t go into sugar dating if you think it will damage your mental health! 🤍 There are ways you can make sure you’re strong enough emotionally to handle this life, let me know if you’d like a video on what worked for me! #sugardatingcommunity #sugarbabylife #spicyworker #accountant #sugarbabyissues #seeking #sugardad #adviceforgirls #thespiritualsugarbaby #sugarbaby #spicyworkersoftiktok #spicyworklife ♬ Maria Maria (feat. The Product G&B) (sped up)

- Mnogi od njih su pomalo društveno nezgodni i stidljivi, tako da može biti izazov navesti ljude da se otvore, ali to je nešto u čemu uživam u pokušaju da radim. Istovremeno, osećam se zaista dobro i samopouzdano kada vidim ove ljude.

- Momci sa kojima se susrećem su tako ljubazni, i mislim da je to možda zbog činjenice da mnogi od njih imaju prilično uznemirujući život u kući ili su prilično usamljeni. Čini se kao da im mnogo znači kada se viđamo. Čini se kao da dodajete mnogo vrednosti njihovom životu, što je zaista lepo.

Na "TikToku", Dejvis dokumentuje svoja mnoga fantastična putovanja zahvaljujući ovim muškarcima.

- Ponekad me odvedu u kupovinu i plate sve, ili me odvedu u banje, a ja sam zapravo otišala i u Pariz pre nekoliko nedelja. Putovanja su nešto što volim na bilo koji način, a ne mogu sebi da priuštim mnogo vremena, tako da je bilo zaista divno imati sve plaćeno.

Dejvisova je tvrdila da iako voli ideju o neobaveznom zabavljanju, ona uvek procenjuje i preispituje da li je ovakav dogovor prava stvar za nju.

- I ako to ikada prestane da bude prava stvar za mene, prekinula bih svoje dogovore - insistirala je.

- Definitivno bih rekla da je to nešto u čemu zaista uživam. Ne mogu da vidim da će uskoro prestati.

Prema njenim rečima, ona štedi dovoljno novca da kupi kuću i plati svoja putovanja. Mlada žena je takođe rekla da je jedina stvar zbog koje bi mogla da prekine vezu jeste da ikada ponovo počne ozbiljno da se zabavlja sa nekim ozbiljno, ali da od sada njen način života joj stvarno odgovara.

- Odgovara svemu što želim od života. I dobijam taj mali finansijski podsticaj gde mogu da uštedim i finansiram stvari koje želim da radim - zaključuje za "Post".

(Ona.rs)

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA