Vreme čitanja: oko 2 min.

Bio je jedan od gostiju na njenom venčanju, a sada su vereni

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neočekivani splet okolonosti spojio je Keri sa gostom sa njenog prošlog venčanja

  • 2

Keri Svinton ima 46 godina i nije mogla ni da sanja da će joj se sudbina na ovakav način upetljati u život.

Njena ljubavna priča jeste nesvakidašnja, ali i dokaz da ljubav zaista ne bira ni vreme, a ni mesto.

Naime, Keri je mislila da je živela pravu romantičnu priču sa svojim bivšim partnerom. Predivno venčanje, veliki broj gostiju i "princ" pred oltarom koji je čeka da sa njom provede ostatak života.

Tokom proslave, na koju je bilo pozvano 110 gostiju, upoznala je njegovog  prijatelja Marka Tejlora, koga je njen muž poznavao 20 godina.

Nakon četiri godine braka, Keri se razvela od tadašnjeg partnera sa kojim je dobila ćerkicu. Nešto nakon razvoda išla je na sastanke neko vreme i čak imala kratkoročne veze, ali je na kraju ipak odlučila da želi da ostane sama.

Međutim, sve se promenilo kada je četiri godine kasnije tražila nekoga ko ima kombi, kako bi joj pomogao da prenese klavir. Na internetu se pojavio biznis kojim je rukovodio njen gost sa venčanja - Mark. Stupili su u kontakt i počeli da razgovaraju.

- Razgovarali smo o vezama i on je pomenuo da se viđa sa nekim. Uvek mi se sviđao, ali nikada nisam mislila da je sam - navela je Keri.

Ona to tada nije znala, ali on će uskoro postati njen verenik i u drugom preokretu sudbine, Keri će mu na kraju spasiti život.

Nedelju dana od kada ih je život ponovo spoijo ćaskali su skoro svaki dan, sve dok se on nije iznenada pojavio sa buketom cveća i pitao je da izađu na sastanak. Ubrzo je sve krenulo svojim tokom za ovaj par i u novembru 2020. godine su se uselili zajedno.

- Bio je divan. Tako je smešno videti nas na starim slikama zajedno. Ne mogu da verujem da je on na mojim slikama sa venčanja, ali kao gost - u neverici je Keri.

Stvari su se, međutim, dramatično okrenule kada je u decembru 2021. godine Marku otkazao bubreg i ubrzo se našao u teškom stanju. Zabrinuta za njegovo stanje, Keri je bez razmišljanja želela da bude donator i spasi život svom dragom. Ispostavilo se da je ona i odgovarajući donor, tako da se Mark ubrzo našao u znatno boljem stanju.

Keri i Mark uživaju u svakom danu svoje ljubavi i rado govore o tome kako ih je sudbina na šaljiv način spojila, na šta ih podsećaju slike sa gostima sa njenog prošlog venčanja.

- Dugujem joj ceo svet. Ona mi je dala drugu šansu za život - rekao je Mark za "Mirror.co.uk"

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA