Vreme čitanja: oko 2 min.

Leonardo je osvajač ženskih srca, ali se nijedna nije zadržala u njegovom: Najzapaženije partnerke zavodnika

Vreme čitanja: oko 2 min.

Holivudski glumac oduvek je slovio za nekog ko pored sebe ima lepe dame

  • 0
Leonardo di Kaprio Foto: Profimedia/Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio (48) otkako je počeo karijeru važio je za velikog zavodnika.

Očekivano, slamao je ženska srca u mladosti, a ni sada situacija nije ništa drugačija. Šta više, još pored sebe ima lepotice, doduše, pretežno one dosta mlađe od njega.

Ljubavni i emotivni život zvezde filma "Titanik" je u poslednjih nekoliko godina je u fokusu posebno jer trpi pritisak javnosti zbog toga što se nije skrasio i osnovao porodicu.

Odabrali smo nekoliko dama koje su uspele da makar na kratko budu centar pažnje holivudskog zavodnika.

Bridžit Hol

Ova manekenka je prva dama koja je 1994. dovedena u vezu sa Leonardom.

Kler Dejns

Igrali su Šekspirove mlade ljubavnike u filmu "Romeo i Julija". Mada nikada nije potvrđeno da su imali vezu i u privatnom životu, pojavile su neke potvrde da se hemija pojavila i van snimanja, piše "Us magazine".

Kristen Zang

Izlazio je sa manekenkom oko godinu dana, a bila mu je pratilja na premijeri prethodno pomenutog filma.

Liv Tajler

Krajem 90-ih pojavile su se fotografije sa žurke koje su navele obožavaoce da se pitaju da li su njih dvoje bili više od prijatelja.

Naomi Kempbel

Imao je kratku vezu sa supermodelom, a posle toga su ostali jako dobri prijatelji. Posle raskida, nekoliko puta su viđeni u istom društvu, pa čak i da krstare.

Eva Hercigova

Di Kaprio je češku manekenku upoznao na njegovoj premijeri filma "Čovek sa gvozdenom maskom". Izvori su tvrdili da su njih dvoje imali dvomesečnu vezu dok je Hercigova bila udata za bubnjara Bondžova.

Žizel Bundšen

Bila je to petogodišnja romansa za glumca i brazilskog supermodela, od 2000. do 2005. Zvezde su delile mnoge zajedničke strasti, a zajedno su prošetali crvenim tepihom na Oskaru 2005.

Bar Rafaeli

Ponovna romansa trajala je od 2005. do 2010. posle susreta na koncertu U2. Par se pojavljivao zajedno širom sveta, a Rafaelova je čak povela Di Kaprija i njegovu mamu da upoznaju njenu porodicu u Tel Avivu kako bi proslavili glumčev 36. rođendan.

Blejk Lavli

Njih dvoje su se upoznali na jahti Stivena Spilberga u Monte Karlu dok su bili na Filmskom festivalu u Kanu 2011. Iako je njihova veza trajala svega pet meseci, kao par su viđani na mnogim romantičnim mestima u Veneciji, Los Anđelesu i Njujorku.

Điđi Hadid

Jedna od poslednjih mnogobrojnih veza bila je sa manekenkom Điđi Hadid. Naime, u septembru 2022. godine su posle brojnih spekulacija zvanično potvrdili da su zpar.

Međutim, iako imaju dosta zajedničkih prijatelja, u februaru ove godine su potvrdili da su na emotivni odnos stavili tačku.

(Telegraf.rs)

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA