Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj par je godinama pokušavao da ima dete: Ispostavilo se da su imali odnose sasvim pogrešno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bili su u ozbiljnoj zabludi

  • 2
Muškarac i žena, držanje za ruke Foto: Shutterstock

Taman kada pomislite da ste sve čuli i da, kada su u pitanju veze i ljubavni odnosi, ništa više ne može da vas iznenadi - naletite na još neobičniju vest.

Jedan kineski par je, naime, prema pisanju "Njujork Posta", godinama pokušavao da ostane u drugom stanju, da bi ostali zatečeni saznanjem da su sve to vreme - na pogrešan način vodili ljubav.

- Četiri godine braka ni muž ni žena nisu znali kako da začnu dete - izjavio je akušer Liu Hongmei, koji je lečio uznemireni par iz provincije Guidžou i konstatovao da su "parovi kojima nedostaje opšte znanje - veoma retki".

Bračni par je potražio  medicinsku pomoć nakon što nisu mogli da začnu dete, uprkos tome što su četiri godine bili intimno aktivni.

- Par je bio veoma mlad — muškarac od 26, a žena od 24 godine - objasnio je Liu: - Bili su veoma zdravi, ali uprkos tome što su u braku već četiri godine, nisu mogli da zatrudne. Njihova porodica im je zadavala veliki stres zbog toga.

Akušer je vrlo brzo shvatio da nešto nije u redu nakon što je žena tvrdila da je polni odnos "neobično bolan", ali da je sve istrajala sve te godine u nadi da će ostati u drugom stanju.

U potrazi za medicinskim objašnjenem, lekar je naložio da se urade neki osnovni testovi, samo da bi okrio ono što je bilo daleko šokantnije od bilo koje druge dijagnoze - žena je bila devica.

Zahvaljujući profesionalnom iskustvu, naložio je da se nesrećnoj ženi ipak pregleda anus, nakon čega je misterija zašto nema još začeća, konačno razrešena. Par je greškom imao analni odnos četiri godine.

Iako se čini da je ovakav bračni problem mogao lako da se izbegne, lekar tvrdi da "nije neuobičajeno da ljudi nemaju ili imaju pogrešne predstave o seksualnom činu“. Da bi ispravio njihovu seksualnu nepismenost, dobri doktor je bračnom paru dao priručnik o seksualnom obrazovanju, kao i uputstvo kako se ispravno pravi dete.

Priča, naravno, ima srećan kraj, i supruga je zatrudnela nekoliko meseci kasnije, nakon čega je par obavestio sada već penzionisanog lekara tako što su u bivšu bolnicu poslali živo pile i 100 jaja.

(Telegraf.rs)

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA