Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ako ćeš naručiti jastoga na sastanku, onda ćeš spavati sa mnom": Izjave ovog sportiste pokrenule su debate

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati sportista i donedavno voditelj, ponovo je na meti udara zbog izjava sa njegovih ljubavnih sastanaka

  • 0
Šenon Šarp Printskrin: Youtube/UNDISPUTED

Na društvenim mrežama se redovno pojavljuju nove debate o ljubavnim sastancima, naročito kada je neko iskustvo dokumentovano. Pored sve češćih priča sa "najgorih ljubavnih sastanaka", najčešće se vodi rasprava o čuvenom plaćanju računa na dejtu.

Nakon nedavne situacije devojke koja "nije bila dovoljno lepa, da bi muškarac sa kojim je izašla platio račun", ali i mnogih drugih, pažnju su privukli snimci poznatog sportiiste američkog fudbala Šenona Šarpa, u kojima govori o iskustvima sa ženama i iskazuje svoje mišljenje u vezi sa takvim situacijama u restoranima.

Naime, ti isečci iz njegovih gostovanja su postali viralni i sada je ovaj sportista i donedavno voditelj, glavna meta nemilosrdnih komentara na društvenim mrežama.

Prvi isečak pokazuje kako Šenon govori o jednoj situaciji, zbog koje je vidno i dalje iznerviran, navodi "Atlantablackstar.com".

- Išli smo u jedan veoma lep restoran. Ali, ona je odlučila da naruči ćufte. Ja volim ćufte, ali sam joj rekao da ovo nije mesto poznato po ćuftama. Zašto bi to naručila?

Naručila ih je i pogodite - bile su užasne. Rekao sam joj da je pogrešila i da bih je sada najradije terao da ona plati za to, jer sam rekao da ne naručuje to jelo, jer ovo mesto jednostavno nije popularno po tome. Kada idem u restoran, naručiću ono po čemu je taj restoran poznat. To je isto kao da ste naručili burger u italijanskom restoranu ili restoranu poznatom po piletini. Zašto bi to radila?

Kada ga je voditelj pitao da li mu je to poslednji dejt sa tom ženom i da li ju je odveo u neki luksuzni restoran, klimnuo je glavom i napomenuo da je nije odveo u neki skupoceni restoran, ali je to "neka druga priča".

@blacklovensky Shannon Sharp goes on a date with a bougie chick ##shannonsharpe##shannonsharpe84##toxicrelationship##datenight##dateideas#CapCut ♬ original sound - Black Lovensky

Drugi video ovog sportiste, koji je postao popularan, jeste kada je opisao situaciju iz ranije mladosti.

- Želeo sam dugo da izvedem tu devojku na večeru i dogovorili smo se konačno da izađemo na sastanak. Shvatio sam da, ako želim da izgleda kao da mi nije stalo do računa, trebalo bi da za sebe uzmem nešto jednostavnije i jeftinije i da za nju naručim nešto lepše.

Međutim, kada sam naručio sebi nešto skromno, ona je dograbila jelovnik.

Začudio sam se i pitao šta gleda toliko dugo, ona mi je samo odgovorila da pokušava da nađe nešto što najbolje ide uz jastoga. Znajući svoje stanje, rekao sam joj da uz to idu samo prezervativi. Jer, ako ćeš da naručiš jastoga i da očekuješ da ću na prvom sastanku da platim sve to, onda treba da spavaš sa mnom.

Niti je naručila, niti sam je ikada video ponovo - navodi Šenon.

Ovo je naravno izazvalo pravu buru na internetu.

Neki su razumeli ugao iz kog je govorio Šenon, ali da se nije "najbolje izrazio", dok su drugi žestoko osudili ovakav pogled sportiste.

- Vrlo lep čovek, ali mi je jasno zašto nema ženu - navodi jedan komentar.

Na čijoj ste vi strani?

(Telegraf.rs)

Video: Dr Iman Assi i dr Ronald Milošević - zavoleli su se na radnom mestu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA