≫ 

12 čudnih ali potpuno genijalnih brushaltera koje ćete odmah poželeti (FOTO)

Konačno su se pojavili potpuno čudno genijalni grudnjaci, ali ne oni čudni koje nikada ne biste nosili, već oni za koje se u čudu pitate: Ma kako su samo toga setili?!

  • 1

Ukoliko iz kuće ne izlazite bez grudnjaka, a nikako da pronađete brus koji odgovara svim prilikama i svemu što želite da obučete, jedan od ovih genijalnih primeraka će sigurno raditi za vas. I to u onim situacijama u kojima običan grudnjak jednostavno ne rešava problem.

Postoji 6 tipova grudi: Evo kako da izaberete najbolji brus baš za vaše

Zahvaljujući ovom prostom triku više nikad nećete kupiti pogrešan grudnjak

Ovo su malo čudnije, ali bizarno genijalne opcije bruseva - bez kaiša pozadi, bez bretela ili samolepljivi brus u koji urone samo vrhovi dojki. Ukoliko ne želite da vam grudi kipe iz brusa, želite da se ne kipe sa strane ili ne podnosite da vam bretele klize niz rame, na Amazonu postoji velika zbirka grudnjaka koji mogu zadovoljiti svaki vaš zahtev - a ponekad su najčudniji grudnjaci zapravo najbolji grudnjaci.

1. Recite zbogom grudima ispod pazuha

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Ako vam se dešava da vam se grudi iz brusa izliju u pazušne jame, znate koliko je to neprijatno. Obični grudnjaci ne uzimaju ovaj deo u obzir, ali ovaj brusthaltor ima dodatni panel koji onemogućava ovo prekoračenje, a pošto je bez elastina ne useca se u kožu.

2. Bez spadanja bretela

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Ukoliko vas nervira brus čije bretele morate stalno da podižete sa bicepsa, onda je ovo kroj za vas. On ima trake od posebne tkanine koja ne klizi, a korpe su urađene od materijala koji apsorbuje vlagu, pa vas oslobađa brige oko znojenja i kad je veoma toplo.

3. Samolepljivi grudnjak za najotvoreniji top

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Ovaj samolepljivi brus je odličan ako volite slobodu a mrzite gravitaciju. Pokriva samo vrhove grudi, nema stezanja, nema usecanja, nema bretela. Ali mora da se održava, da se očisti nakon svakog nošenja,drži u zaštitnoj kesi, a da se nosi maksimalno 25 puta. Sa ovim brusom možete da nosite i najotvoreniju haljinu i najminimalniji top.

4. Ekstrapokrivanje bez poskakivanja

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Ukoliko imate veće grudi, a volite da vežbate, ovaj grudnjak je spas za vas. Ima dva sloja koja će vašim grudima biti potpora dok skačete na aerobiku. A napravljen je od materijala koji koži omogućava da diše i upija vlagu.

5. Puš-ap sa žicom bez bretela i bez zadnjeg kaiša

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Ovaj brus je idealan ako idete na poseban događaj za koji ste kupili haljinu ubicu sa dubokim dekolteoma i niskim leđima, odnosno haljinu bez rukava. Žičana potpora pružiće vam odličnu potporu, a brus će biti skriven ispod odeće.

6. Jako tanke bretele koje je gre'ota sakriti

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Iako brusevi sa jačim i debelim bretelama koji pridržavaju grudi ne bi trebalo da se vide, kad ovako nežne bretele sevnu ispod majice, to može biti veoma seksi. Naravno, ovo je varijanta za žene sa manjim i čvrstim grudima, mada model ima podesive bretele kao i jače kopčanje na leđiima.

7. Brus koji apsorbuje vlagu a nije sportski brus

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Sve žene znaju kako je neprijatno kad su im grudi vlažna, a ovo je grudnjak u kojem će one biti suve čak i na visokim tepmeraturama. Dakle, ovo nije grudnjak za sport, već brus za svaki dan od materijala sa rashladnom tehnologijom.

8. I bez šavova i bez kaiša na leđima drži poprsje

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Ovo je odlična varijanta grudnjaka ako želite da istaknete vrat i leđa, zapravo da ih ne pokrijete odećom. Odličan je za letnje haljiine, ali i za sve što ima tanje bretele.

9. Dvoslojni sportski grudnjak nećete želeti da skinete

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Ovo je u stvari hibridni grudnjak: i običan i sportski u isto vreme. Možete da ga nosite i svakodnevno i u teretani. I podržava grudi i upija vlagu. I za dan i za veče. To je brus koji nećete želeti da skinete.

10. Grudnjak dublji od dekoltea

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

E ovako nešto se nosi ispod haljine na dodeli Zlatnog globusa - najdublji mogući dekolte i veoma dubok izrez na leđima. Njegove trake mogu da se premeštaju i postavljaju kako vam drago, pa može imati providne bretele ili  samo jednu na leđima. Sve zavisi od količine materijala vaše haljine.

11. Prelepi brus T-forme na leđima je sve samo ne dosadan

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

To nije običan grudnjak, to je grudnjak sa T-bertelama na leđima, nema šavova, nema kopčanja nazad, a leđne lopatice slobodne, kao i vaš stil odevanja.

12. Korset za vaš najutegnutiji autfit

Foto: amazon.com Foto: amazon.com

Ovaj mekani kosret je za posebne prilike i za posebnu haljinu. Onu pripijenu uz telo, sa otvorenim leđima - korset ima i niska leđa. Ovaj komad pruža potpunu podršku seksepilu žene jer ni na trenutak ne može imati utisak da će pasti ili skliznuti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA