≫ 

Mladen Milivojević Baron oduševio Patriciju Guči: Poznati kreator izdominirao na Serbia Fashion Weeku (FOTO)

U izradi kolekcije korišćeni su najkvalitetniji materijali

  • 2

Kreacije poznatog modnog kreatora Mladena Milivojevića Barona žele svi! Uz posebno veselu atmosferu i dobru energiju, "Serbia Fashion Week" biće zapamćen po njegovim izuzetnim i elegantnim kreacijama.

Posle 17 godina Alesandra Ambrosio (36) je napustila Viktorijine anđele: Pojavila se 2000, odlazi kao jedna od najlepših žena koje su hodale modnom pistom (FOTO)

Revija koja se izdvojila nesvakidašnjim komadima i odličnom stilizacijom, jeste definitivno ona koju je osmislio Mladen Milivojević Baron.

Muško-ženska kolekcija dopunjena je različitim aksesoarima koji su sačinjeni od cveća.

- Kolekcija je inspirisana ringišpilom i simpoliše detinjstvo. Kolorit je razigran jer svoj posao smatram najlepšom igrom materijala  - rekao je za naš portal modni kreator Mladen Milivojević.

U izradi kolekcije korišćeni su najfiniji i najkvalitetniji materijali.

- Svila, vuna, pamuk, brokat, pliš... sve to je korišćeno u izradi kolekcije. Šljokice su dale razigranu notu svakom materijalu, a sve je protkano perlama. Poenta je u igri različitih materijala, dezena i boja.

- Određeni broj modela podseća na kostim, jer sam i ovaj put želeo da spojim tradicionalno sa modernim i samim tim prenesem duh Vojvodine, Novog Sada kao nepresušne inspiracije - istakao je Mladen Milivojević Baron.

Foto: Svetlana Braun

Muzika koja je pratila reviju asocira na sve različitosti ovog podneblja.

- Pripremao sam kolekciju osam meseci, dosta veza i ručnog rada je utkano u tkanine. Ženski modeli su lepršavi, veseli, romantični i žene se u njima osećaju ugodno, zaštićeno i pre svega ženstveno. Muški modeli su krojeni tako da se svaki muškarac oseća muževno, sigurno i dominantno - dodao je poznati modni kreator Mladen Milivojević Baron.

Patricija Guči, ćerka Paola Gučija i praunuka Guča Gučija, osnivača čuvene modne marke, prisustvovala je reviji.

Svi prisutni mogli su da primete da je sve vreme sa velikom pažnjom posmatrala, komentarisala i fotografisala Baronove kreacije.

Pogledajte kreacije modnog kreatora Mladena Milivojevića Barona: 

Foto: Svetlana Braun
Foto: Svetlana Braun
Foto: Svetlana Braun
Foto: Svetlana Braun
Foto: Svetlana Braun
Foto: Svetlana Braun
Foto: Svetlana Braun
Foto: Svetlana Braun
Foto: Svetlana Braun

Daljinac

(K.Bezbradica-k.bezbradica@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    27. novembar 2017 | 10:13

    Izuzetne kreacije ! Sve cestitke !

  • Lila

    27. novembar 2017 | 09:28

    Svaka čast,prelepo. I sama bih vrlo rado ponela neke od prikazanih modela. Manekenke su prelepe,sminka im je besprekorna.Sve pohvale,bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA