Nike Air Jordan V Retro PRM "Bordeaux" stiže u Beograd (FOTO)

Svetska premijera zakazana je za 14. decembar, a Tike šop stavlja Beograd na mapu svetskih gradova u kojima će ovaj ekskluzivni model biti dostupan

  • 1
Nike Air Jordan

Foto: Promo

U doba godine kada se održavaju sajmovi vina širom sveta, Nike predstavlja novo Premium izdanje Air Jordan V modela iz "Flight" serije, inspirisano bojom crvenog vina.

Svetska premijera zakazana je za 14. decembar, a Tike šop stavlja Beograd na mapu svetskih gradova u kojima će ovaj ekskluzivni model biti dostupan. Ovo izdanje izrađeno je od najkvalitetnije Premium kože, kojom je obložen i đon patike u Bordeaux boji. Unutrašnjost patike je takođe od kože prošivene poput kožnog nameštaja koji odiše dozom luksuza i hedonizma u Elemental Gold boji, a od istog materijala izrađen je i dvoslojni uložak patike koji pruža dodatni komfor.

Foto: Promo

Model zadržava svoje osnovne karakteristike sa prvih izdanja iz davne 1990. godine, a to su jezik u obliku repa aviona, ajkulini zubi izbačeni na bočnom delu đona, ventilacioni prorezi sa strane i Flight steznik za pertle. Inspiracija za ove elemente proistekla je iz estetike ratnih borbenih aviona, a glavni krivac za finalni izgled je čuveni Nike-ov dizajner Tinker Hatfield. Standardni element koji doprinosi dodatnoj udobnosti je vazdušna komora u središnjem delu đona na peti patike.

Foto: Promo

Model dolazi u specijalno dizajniranoj kutiji sa "Shark Teeth" ilustracijom u kojoj se nalazi i vreća za patike sa istim printom. Model će biti dostupan u veličinama od 40.5 do 48.5, a možete ga pronaći u Tike prodavnici u Kralja Petra 24 u Beogradu ili u online shop-u.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • љиљана

    15. decembar 2017 | 04:36

    По којој цени и да ли се исплати да их купимо у Београду, или Сиднеју?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA