Kejt Midlton ima genijalan trik protiv spadanja cipela s nogu zbog najlonki

Britanska kraljevska porodica živi po mnogobrojnim veoma strogim pravilima koja važe za sve

  • 1

Klanjanje je obavezno, dva naslednika krune ne smeju da putuju zajedno, kraljici se nikada ne okreću leđa, a neki modni dodaci su obavezni za pripadnice kraljevske porodice.

Kejt na mukama: Ako obuče haljinu ove boje - prekršiće kraljevski kodeks, ako je ne obuče, razočaraće svet

Manje poznata pravila su da je beli luk zabranjen u palati, kraljica svojom torbicom šalje tajne signale, a kraljevske brade moraju da budu paralelne sa podom. Što se tiče oblačenja, tu su pravila još stroža. Stil mora ad bude skroman, neupadljiv, a sve žene iz kraljevske porodice ne smeju da izađu na ulicu bez prozirnih najlonki.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Nikada nećete da vidite pripadnicu kraljevske porodice bez najlonki. Mislim da je to jedino strogo pravilo koje kraljica zahteva, izjavila je stručnjak za kraljevske pitanja Viktorija Arbiter.

Često se događa da cipele spadaju sa stopala zbog najlonki, ali vojvotkinja Kejt Midlton ima jedan odličan trik protiv ovog problema. Puno puta je viđena da trči za mališanima ili da igra kriket u najlonkama, a njene cipele se ni u jednom trenutku nisu odvojile od stopala.

Foto-ilustracija: Foter/How can I recycle this

Kejt nosi posebne najlonke s neklizajućom podlogom u predelu stopala, a pri tom nisu skupe, piše net.hr. Prilikom sledeće kupovine najlonki obratite pažnju da potražite brend koji ima ovakvu podlogu i nećete imati problema sa spadanjem cipela.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    17. februar 2018 | 23:02

    A zašto je zabranjen beli lukac na dvoru? Da matoroj vampirki ne pozli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA