Kejt na mukama: Ako obuče haljinu ove boje - prekršiće kraljevski kodeks, ako je ne obuče, razočaraće svet

Žene iz pokreta Me Too i Time is Up bore se protiv seksualnog nasilja, zlostavljanja i nejednakosti, a podršku su im pružile mnoge poznate dame

  • 1

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton našla se u nezgodnoj situaciji pred ovogodišnju dodelu BAFTA nagrada jer će svi biti obučeni u crno kako bi pružili podršku ovim pokretima, ali njoj pravila kraljevskog ponašanja zabranjuju da se tome priključi.

Otkriven bizaran razlog zbog kog Kejt Midlton ne sme da skine kaput u javnosti

Naime, svi koji su pogledali makar jednu epizodu serije The Crown znaju da kraljevska porodica ima nebrojeno pravila, a neka od njih se odnose na oblačenje za specifične događaje.Tih pravila moraju da se pridržavaju svi članovi, a između ostalog moraju da se izbegavaju bilo kakvo iznošenje političkih stavova na taj način.

Foto: Guliver/Andrew Chin/Getty Images

Ukoliko Kejt za BAFTA-u obuče crnu haljinu opasno će prekršiti protokol. S druge strane, ako to ne uradi biće jedina koja neće obući crnu haljinu i tako će biti jedina osoba koja se na neki način protivi globalnim pokretima i time ne pruža svoju podršku njima, piše net.hr.

Dizajneri su s toga na velikim mukama jer treba uklopiti Kejtinu toaletu sa dres kodom, a ne prekršiti kraljevska pravila. Verujemo da će ova dobro poznata dama ako i uvek pronaći meru i najbolje rešenje koje će zadovoljiti sve strane.

Daljinac

(M.K./m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    19. februar 2018 | 10:23

    Crna haljina sa malim sitnim detaljima u drugoj boji.Kragna,manžetne,pojas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA