Ne voli skupa kola, ali "voza" nešto drugo: Sat Rafaela Nadala košta više od tri Lambordžini automobila

Teniser je primećen sa limitiranim izdanjem "Richard Mille" sata na ruci čija je cena nezamisliva

  • 3

Rafael Nadal svakako poznaje materiju i može se pohvaliti jednim od najunikatnijih satova na svetu. Prilikom proboja ka novoj Roland Garos tituli (jedanaestoj u karijeri) teniser je primećen sa limitiranim izdanjem "Richard Mille" sata na ruci. Cena ovog časovnika iznosi veoma lepih 725.000 dolara (73.834.000 dinara) sudeći prema Forbsu.

Model RM27-03 teži svega dvadesetak grama, tako da ne smeta teniseru tokom servisa i ne utiče na dinamiku njegovog kretanja na terenu. Sat koji Nadal ponosno nosi može da izdrži udarac do deset kilograma, a kompanija je proizvela samo 50 primeraka ovog modela.

Foto: AP/Tanjug / Poznati teniser, Rafael Nadal, nosi sat marke "Richard Mille"

Nadal je svoj RM27-03 prethodno nosio na U.S. Open turniru prošle godine, ali on i pored svoje velike cene ipak, nije bio najskuplji sat koji je on nosio na nekom Grand Slam događaju. Pre tri godine, u Americi, Nadal je na ruci imao RM27-02 model istog proizvođača, vredan 775.000 dolara (78.926.000 dinara). Među nekim od istaknutijih komada iz njegove kolekcije nalaze se i modeli nošeni na Frenč Open turnirima 2010. i 2013. godine, vredni 525.000 (53.466.000) u prvom i 690.000 dolara (70.269.600) u drugom slučaju.

Ova "šumeća bomba" će vas spasiti od ribanja WC šolje: Samo 3 sastojka za nikad čistiji toalet

Nadal je dobro poznat kao rob navika kada je na teniskom terenu, tako da posedovanje novog RM27-03 sata i svih ostalih iz ove linije kompanije "Richard Mille", tokom dugog niza godina, predstavlja neku vrstu amajlije ovom igraču.

Foto: AP/Tanjugb / Rafael Nadal voli skupe satove

- Upočetku je bilo nešto više perioda navikavanja i tranzicije, morali smo da sarađujemo zajedno kako bismo prilagodili sve mojoj ruci. Osećaj je kao da nemate ništa na ruci, jednom rečju, ovaj sat postaje deo moje kože.- rekao je Nadal.

(Telegraf.rs / Izvor: muskimagazin.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA