Moments in time: Izložbom fotografija najavljen početak Belgrade Fashion Weeka (FOTO)

Posetioci su mogli da uživaju u radovima talentovanog umetnika ali i prodajnoj izložbi modela domaćih dizajnera koji su postavljeni na istom mestu u okviru BFW Choice koncepta

  • 0

Sinoć je u Rajićeva tržnom centru otvorena izložbena postavka fotografa Nenada Karlića, Moments in time,  koji je na prethodnoj Beogradskoj nedelji mode pobedio na konkursu za mlade fotografe BFW InstaShot.

Posetioci su mogli da uživaju u radovima talentovanog umetnika ali i prodajnoj izložbi modela domaćih dizajnera koji su postavljeni na istom mestu u okviru BFW Choice koncepta.

Foto: Promo/ Mihajlo Čkovrić

- Kroz fotografiju koja stvara umetničku formu i daje lični pečat kreacijama i momentima iza scene, autor zaustavlja vreme u prostoru. Stvara se imaginarni svet lepote i savršenstva u sopstvenom vizuelnom jeziku. Objedinjavanje dokumentarnog pristupa i kreativnosti dovodi gledaoce do inovativne vizuelne pozornice, gde se uočava celukupni sistem modnog sveta. Modna fotografija je stvorila kolektivnu fantaziju koja je zavisila od društvenog stava i definisanja uloge žene u društvu –izjavio je Nenad Karlić.

Foto: Promo/ Mihajlo Čkovrić

Izložbena postavka biće aktuelna do 4.novembra i otvorena je za sve zainteresovane posetioce.

Foto: Promo/ Mihajlo Čkovrić

Ovim događajem najavljen je početak 44. Belgrade Fashion Week-a, čiji revijski programi startuju sutra predstavljenjem modela srpskih brendova okupljenih u klasteru modne I odevne industrije Srbije - Facts.

Foto: Promo/ Mihajlo Čkovrić

Tokom narednih dana očekuje nas 30tak modnih revija i pratećih programa predstavljanje preko 75 dizajnera, 10 brendova, čak 10 000 posetilaca, na 5 gradskih lokacija!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA