Lejdi Gaga ponela je ogrlicu koju je pre nje nosila samo još jedna diva, a od cene ovog kamenčića zavrteće vam se u glavi (FOTO)

Dodela Oskara je odličan povod da sve glumice zablistaju u punom sjaju

  • 0

Ove godine Lejdi Gaga nas je oduvala svojom pojavom, a ono što nisu mnogi primetili zbog balske haljine i dugih rukavica, jeste njena ogrlica od 128,54 karata koju je pre nje nosila glumica Odri Hepbern.

Ceo autfit je bio inspirisan Odrinim stilom, a uz crnu haljinu Aleksandra MekKvina Gaga je savršeno uklopila crne rukavice do ramena i nakit.

Foto: Tanjug/AP

Ogrlica je bila ono posebno. Tifanijevu ogrlicu od 128,54 karata, koja se zove Tifanijev dijamant, poslednnji put je nosila Odri Hepbern 1962. godine na promotivnom materijalu za film “Doručak kod Tifanija”.

Foto: Tanjug/AP

Gaga je prva osoba koja nosi ovu ogrlicu posle Odri. Iako je kamen ostao isti, ogllica je modifikovana tako da bude malo modernija. Gaga je uz ogrlicu ponela i minđuše, ali nije htela da stavi tijaru na glavu. Ovo je prvi put da je ogrlica ikada nošena na crvenom tepihu.

Foto: Tanjug/AP

Ukoliko se pitate koliko kemenčić oko Gaginog vrata košta upozoravamo vas da je reč o milionskoj sumi. U 60-im godinama dijamant je vredeo 5 miliona dolara, a sada se procenjuje da košta oko 30 miliona.

- Lejdi Gaga je ultimativni kreator, inovator i krši pravila, pa sam zato bio dodatno uzbuđen zbog toga što će baš ona poneti dijamant. Dijamant se prvi put našao na crvenom tepihu još od kako je otkriven pre 141 godinu, Rekao je Rid Krakof umetnik u Tiffany &Co.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA