≫ 

Providna haljina u kojoj je Kejt Midlton smuvala princa Vilijama: "Vau, ova Kejt je baš seksi!"

Čim ju je video, princ se zaljubio

  • 0
Vimbldon, Kejt Midlton Foto: AP/Tanjug

Haljina u kojoj je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton zavela princa Vilijama je komad odeće u kojem danas ne biste ni mogli da je zamislite.

Kejt Midlton je tada bila studentkinja Univerziteta "St. Andrews" kada je te 2002. učestvovala u jednoj dobrotvornoj reviji i svojom pojavom osvojila princa Vilijama.

Kejt Midlton providna haljina aukcija Foto: Guliver/

Ono što je najzanimljivije jeste da je tada pistom prošetala u mini providnoj haljini sa tirkiznom trakom iznad grudi, kreatorke Šarlot Tod.

Ispod je imala crni donji veš koji je potpuno bio očigledan.

Princ je, naravno, sedeo u prvom redi i čim je video Kejt rekao je svoj prijatelju Fergusu Bojdu - "Vau, ova Kejt je baš seksi".

Kejt se pre par godina i našalila na proslavi 600-godišnjice fakulteta kada je poručila studentima da "paze kada učestvuju na modnim revijama jer se nikada ne zna kakav će komad odeće dobiti".

Kejt Midlton providna haljina aukcija Foto: Guliver/

Zanimljivo je da par nije pozvao na venčanje kreatorku koju ja ih je spojila, ali je ona zato debelo zaradila na njima kada je 2011. godine prodala ovu kultnu haljinu za 125 hiljada dolara.

VIDEO: Vilijam i Kejt šišali ovce, pa neko zamalo da dobije po nosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA