≫ 

Zašto Kejt Midlton često nosi rolke? Razlog je vrlo logičan, ali ga se nikada ne biste setili

Stil vojvotkinje od Kembridža mogao bi se opisati kao sportska elegencija

  • 10
Kejt Midlton rolka

Foto: Profimedia/Backgrid UK

U nezvaničnom takmičenju za titulu ikone stila među članicama britanske monarhije, reklo bi se da prvo mesto drži supruga princa Harija, Amerikanka Megan Markl.

Donedavno neprikosnovena ikona stila u kraljevskoj porodici - Kejt Midlton, morala je da ustupi tron svojoj šik jetrvi.

Obe vojvotkinje mogu se pohvaliti istančanim ukusom, ali potpuno različitim stilovima. Megan je sklonija mladalačkim i više trendi kombinacijama, dok je Kejt više za sportsku eleganciju i nešto praktičnije odevne komade.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia/Goff Photos

Uzane pantalone sa dubokim čizmama su njen zaštitni znak kad je reč o jesenjoj sezoni i aktivnostima u prirodi, a modni znalci su primetili da često nosi i rolke.

Naravno, kako  se sve što članice krtaljevske porodice nose do detalja analizira, tako je otkriven i razlog zbog kojeg vojvotkinja od Kembridža često poseže za ovim odevnim komadom.

Kejt Midlton rolka

Foto: Profimedia/INSTAR Images

- Uzane rolke ne samo da ističu Kejtinu vitku figuru, već daju i  ravnotežu celokopnoj odevnoj kombinaciji - smatra stilistkinja Suzi Hasler - Osim toga, ovi komadui su posebno praktični jer su uz njih vojvotkinji ruke "sčlobodne" - ne mora da pridržava dekolte kad se previše "itvori", ili da proverava da li se kragna izvrnula i sl.

Eto, vrlo logično, zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA