≫ 

Manekenkama je san da postanu Viktorijin anđeo, ali Bela Hadid otkriva da nije sve tako bajno

Pomislili biste da je ostvarenje svih njenih želja bilo kada je šetala pistom Viktorijinih anđela

  • 3

Ove godine je prvi put otkazana najpopularnija revija na svetu, revija Viktorijinih anđela. Svaka manekenka koja je bila pozivana da učestvuje na reviji koju je pratio ceo svet bila je počastvovana. Mnoge su govorile kako je činjenica da su deo anđela ostvarenje njihovog manekenskog sna.

Ipak, jedna od najpuplarnijih manekenki današnjice Bela Hadid priznala je da se nikada nije osetila moćno na reviji luksuznog donjeg veša.

Tokom ćaskanja za Vogov modni dodatak Bela je otkrila kako joj je bilo naprijatno dok je sama šetala pistom tokom revije Viktorijinih anđela sve dok pevačica Rijana nije izašla da nastupa.

Bela Hadid Foto: Tanjug/AP

- Ogroman je pritisak kada ste model za donji veš. Nekada zaboravite kako vam se noge kreću, rekla je Bela i otkrila kako se opustila i osetila se seksi tek kada je Rijana izašla na pistu da nastupa zajedno s njom.

Bela je do sada hodala pistom Viktorijinih anđela 3 puta, a za podizanje samopuzdanja na pisti zahvalna je prijateljici i pevačici Rijani.

- Volim kada sam sporedan lik. Nekada ne volim da sve oči budu uprte u mene, priznala je ona.

Video: Adrijana Lima poslednji put prošetala pistom kao anđeo

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA