≫ 

Ruska kraljica stila i najpoznatija influenserka otkriva da joj je ostalo još samo 7 meseci života

Osnivačica čuvenog modnog portala Buro247, Miroslava Duma progovorila je o svojoj borbi za život i šokirala svet.

  • 2
miroslava duma foto: instagram/miraduma

Miroslava Duma je najpoznatija ruska influenserka koja je uspešno vratila interesovanje za modu u ovu zemlju. Definitivno je u pitanju jedna od najuticajnijih žena u svetu mode na svetu. Međutim, sada je šokirala objavom da je teško bolesna.

Tridesetčetvorogodišnja Duma otkrila je da su joj dijagnostikovali retku plućnu bolest zbog koje joj je ostalo samo sedam meseci života.

- Bilo je prilično zastrašujuće kada su mi to rekli, ali sada shvatam da su poslednji meseci mog oporavka verovatno bili najsrećniji trenuci u celom mom životu. Odjednom sam prestala da jurim i shvatila koliko volim život, koliko je lep ovaj naš svet i koliko želim da ostanem ovde sa ljudima koje volim. Po prvi put u životu sam videla plavo nebo i prelepa zelena stabla, kao da sam do sada živela na sasvim drugoj planeti. Probudila sam se srećna samo zato što sam mogla da provedem još jedan dan ovde. Ceo život sam tražila odobravanja drugih i bila opsednuta lajkovima kako u pravom, tako i u virtuelnom svetu, bez da sam shvatala da zapravo moram prvo da naučim da volim sebe.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on

Godine samokritičnosti, sumnji, stresa, raznoraznih dijeta, fizički, psihički, ali i emotivno gurajući se do krajnjih granica dovela sam se do toga da je moj imunitet kolabirao i postala sam jako bolesna. Sada shvatam da su moji poslednji meseci ujedno bili i najkreativniji u moje 34 godine života. Uspeh danas ne merim po spoljašnjim faktorima, nego po onome što nosim u sebi.

Merim ga po svom zdravlju, ali i zdravlju onih koje volim. Poslednje dve godine svemir mi je prouzrokovao niz događaja koji su se ponekad činili nadrealnim, poput smešnih grešaka koje je napravio moj advokat, što me dovelo do rane dijagnoze i tako mi dalo šansu za život. Videla sam znakove svuda, kao da je neko želeo da mi poruči "ne odustaj". Danas nastavljam da sledim svoj san i vujem da mogu da pomognem da spasimo našu planetu, bez obzira na sve. Nadam se da ću jednog dana to moći da vam ispričam. Ono najvažnije: Hvala svim važnim ljudima u mom životu, volim vas svim srcem i plućima - napisala je Miroslava Duma uz jednu fotografiju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on

Miroslava je supruga ruskog preduzetnika Alekseja Mikeva sa kojim ima troje dece. Nakon studija sa samo 26 godina pokrenula je medijsku platformu Fashion Tech Lab i brzo postala uticajna u svetu mode. U Rusiji je smatraju kraljicom stila, pa ni ne čudi što je mnoge jako pogodila ova vest.

Video: Otišla u muzej pa na termalnoj kameri videla da ima rak dojke

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    3. decembar 2019 | 11:39

    Tuga. Olako zaboravljamo da smo prolazni na ovom svetu. Zelim joj da joj svaki dan bude lep.

  • Lezbo stil

    3. decembar 2019 | 11:06

    Samo to, naramenice, androgenost, prolaze muškarci koji lice na žene i obrnuto...samo im ona stvar fali. Užas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA