≫ 

"Vog" odlučio: Ovo su najbolje obučene žene u 2019. godini!

Moderna princeza Megan Markl,  kontroverzna pevačica Lejdi Gaga i rnb diva Rijana našle su se u samom vrhu liste najbolje obučenih žena koje su nas tokom prethodnih dvanaest meseci inspirisale svojim modnim kombinacijama

  • 3
Megan Merkel, Meghan Markle Foto: Profimedia/Sipa Press

Najpoznatiji modni magazin na svetu "Vog", ili modna biblija, kako ga često zovu, i ove godine je analizirao stil poznatih ličnosti, a poseban zadatak je bio izdvojiti dame koje se modnim ukusom izdvajaju od svih drugih.

Među mnogim zvezdama, na prestižnoj "Vog" listi našla se i prelepa vojvotkinja od Saseksa Megan Markl koja je odavno postala prepoznatljiva po bezvremenskoj klasici, prefinjenosti i jednostavnosti u svom izgledu.

Nakon uspešne godine, koja se pre svega odnosi na rođenje bebe, 38-godišnja Megan je učestvovala u uređivanju britanskog izdanja "Voga", a ujedno je osmislila modnu kolekciju Smart Set u saradnji s organizacijom Smart Works.

Lady Gaga, Golden Globes 2019, Lejdi Gaga Foto: Profimedia

I ove godine "Vog" je izabrao Lejdi Gagu kao jednu od najbolje odevenih dama. Najveći utisak na sve ubedljivo je ostavila ljubičasto-plava Valentino haljina koju je Gaga nosila na dodeli Zlatnog globusa, a kreacija je doslovno smatra najboljom haljinom koju smo imali priliku da vidimo u 2019. godini.

Ova publikacija je odala poštovanje američkoj zvezdi koja je uplovila i u glumačke vode, upravo zbog neverovatnih talenata koje poseduje u sebi.

Rijana Foto: Tanjug/AP

U top deset se svrstala i Rijana. Svetska zvezda poznata po svom ekscentričnom stilu zaslužila je pohvale za doprinos uličnoj modi. Pevačica je lansirala luksuznu liniju brenda "Fenty", a uspela je da zadrži svoj prepoznatljiv izgled. Najbolji modni momenat imala je u zelenoj Fenty odevnoj kombinaciji, dizajniranoj specijalno samo za nju, koje je nosila na dodeli modnih nagrada u Londonu.

Među najbolje obučenim damama našle su se Naomi Kempbel, Zoi Kravic, Lupita Njongo, Gema Čan, Trejsi Elis Rojs, Fibi Voler Bridž i Advoa Aboh.

Video: U njih su sve oči bile uprte na Met Gala balu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA