≫ 

Kejt Midlton prekršila kraljevski protokol: Svi su je osudili zbog ovakvog ponašanja

Prvi put je vidimo ovakvu

  • 8
Kejt Midlton rolka Foto: Profimedia/Backgrid UK

Kejt Midlton je trenutno u Irskoj, gde je otputovala po službenoj dužnosti.

Vojvotkinja od Kembridža je obilazila decu iz severnog dela Irske, a za ovu priliku je obukla kežual odevnu kombinaciju koja se sastoji iz jednostavnih crnih pantalona, nalik helankama i maslinasto zelene jakne,a s obzirom da je dan provodila u prirodi odabrala je da obuje dugačke braon čizme.

Kejt Midlton Foto: Profimedia/The Mega Agency

Iako je sve proteklo u najboljem redu, stručnjaci za govor tela su primetili jednu neuobičajnu stvar - vojvotkinja je raširila noge dok je sedela,  a mnogi su se iznenadili što vide vojvotkinju da sedi na ovaj način. Iako je ovo sasvim normalan položaj tela za većinu ljudi, strani portali pišu da je daleko od damskog ponašanja koje se obično povezuje sa ženama iz kraljevske porodice, poput princeze Dajane.

Mika Mejer, žena koja prati ponašanje kraljevske porodice, kazala je za "Pipl" magazin da "sedenje sa raširenim nogama je jedna od najvećih greški koje dama može da napravi", a kraljevski protokol nalaže da žene iz kraljevske porodice noge moraju uvek da drže spojene, a dozvoljeno je samo da se blago iskrive na jednu stranu,

- Dva sigurna znaka samopouzdanja i dominacije su raširane noge i oupušten stav, a prilično rezervisanija Kejt upravo to čini na ovim fotografijama, što sugeriše da ima povećani nivo samopoštovanja - otkrila je stručnjak za govor tela Džudi Džejms je u razgovoru za britanski "Ekspres".

Kejt Midlton Foto: Profimedia/Sipa Press

Ona je takođe istakla da je retka prilika da vidimo vojvotkinju da se ovako ponaša...

- Često primetimo "pravu" Kejt kada se ležerno obuče u svoje farmerice i omiljene čizme poput ovih. Vidi se da dok pozira sa malom decom da sve vreme uživa - istakla je.

Da li i vi smatrate da je Kejt prekršila kraljevsko pravilo i zapravo pokazala da nije dama?

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    15. februar 2020 | 11:41

    Muka mi je od njihovog laznog moralisanja i kodeksa ponasanja,oblacenja itd!!!! Pustite zenu na miru pa i ona je obican covek

  • Brana

    15. februar 2020 | 12:00

    Ja more,zabole je između nogu za protikol kako ce da sedne na nisku klupicu među decom...nema vise nikakvu konkurenciju jer je crnkinja odrodila batu pa sad moze i u gaćama da šeta,bsba i ovako vec smrdi na zemlju tako da....

  • Tea

    15. februar 2020 | 13:24

    Ne mogu da verujem sta citam u 21. veku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA