Dala je 2.000 dinara za majicu koja joj je nanela rane po telu: Za sve osuđuje ovaj brend

Poznati britanski brend se našao na meti kritika

  • 2
PrettyLittleThing Foto: Promo/Pretty Little Thing

Žena iz Velike Britanije osula je paljbu na onlajn internet prodavnicu "Pretty Little Things" nakon što joj je njihova majica prouzrokovala pojavu bolnih plikova na koži.

Nekada verna obožavateljka brenda se požalila da je naručila prelepu zebrastu top majicu, koja se vezuje na grudima, ali metalne kopče kroz koje se provlače trakice su bile "toliko grube i zarđale, da su joj nanele povrede".

Nakon samo jednog nošenja pojavile su se bolne ranice i crvenilo na grudima, te je u strahu od infekcije morala da traži čak medicinsku pomoć.

Majicu je platila 15 funti, odnosno oko 2.000 dinara, a stigla je na adresu sa zarđalim delovima kroz koje se provlače pertle.

- Samo jednom sam je nosila. Metalne kopče koje izgledaju kao da su zarđale su oštetile moju kožu, uzrokujući pojavu plikova na grudima. Imala sam užasne bolove - napisala je ova žena na Tviteru, pored fotografija na kojima je otkrila povrede.

Njen post je podeljen više od 28.000 puta, a šokirani korisnici interneta su pisali reči podrške i podsetili je da obavezno traži svoj novac nazad.

- O moj bože. Nadam se da će ti što pre biti bolje. Traži im da ti vrate novac nazad jer je ovo grozno.

- Hoćeš li nešto da uradiš povodom ovog slučaja?

- Strašno. Pošalji im poruku i žali se - samo su neki od komentara.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šokiran sam

    15. jul 2020 | 23:16

    Pa ribo kupila si manju za dva broja da bi ti grudi bile kao vime,nažuljalo te..a sta si htela za te pare da budu zlatne kopče?

  • Veteran

    15. jul 2020 | 23:51

    Dodji kod mene na tezgu da ti zamenim majcu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA