≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanosna Zorana oduzima dah u novoj Bonatti kolekciji: Fotografije koje vas neće ostaviti ravnodušnim

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zorana je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal u novoj Bonatti kolekciji

  • 4

Zorana Petrović je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Ima 25 godina, a modelingom bavi od 17. godine. Pored prestonica mode Milana, Pariza i Londona imala je priliku da boravi na mnogim zanimljivim destinacijama, kao i da upozna raznovrsne kulture. Trenutno je apsolvent i nakon završetka osnovnih studija u Beogradu, planira da upiše master studije psihologije.

- Oduvek sam želela da se bavim manekenstvom i verovatno cu to uvek želeti. Manekenstvo je oblik umetnosti i izražavanja. Modeling me održava fokusiranom, jer želim da budem sigurna ne samo da sam uvek fizički spremna za umetnost, već i mentalno pripremljena i zdrava. U svet manekenstva sam zakoračila vrlo mlada i moram priznati da tada nisam bila u potpunosti svesna koliko psihičke stabilnosti zahteva sama profesija. Upravo je to nešto što sam prepoznala kao važan faktor uspeha i opstanka u ovom poslu, zato sam odlučila da vredno radim na sebi i spremna sam da sada, kao mnogo zrelija ličnost, ponovo krenem iz početka - kaže Zorana.

- Ne bavim se organizovanim takmičarskim sportovima, ali volim pilates i teretanu. Mentalna jasnoća koju mi donosi trening važna mi je u životu, a naravno da moram ostati u formi da bih nastavila da se bavim manekenstvom - dodala je ona.

Regeton je njen omiljeni žanr muzike. Veruje da je to muzika koja ima najviše ukusa, a ujedno je najseksepilnija i najzabavnija za ples. Muzika mora da natera nekoga na ples i misli da je nemoguće mirno stajati uz dobar regeton.

- Volim latino kulturu i njoj pripada žena koja je najviše uticala na mene, a to je Dženifer Lopez. Ona je na vrhu više od 2 decenije, što je fascinantno. Potpuno je “self-made” i oličenje je moćne žene. Ona je talentovana, ali i poslovna žena koju poštuju u svakoj industriji, od muzike do glume. I ne samo to, ona ima 51 godinu i još uvek je prelepa, nadam se da ću i ja biti takva i trudim se da radim na tome - kaže Zorana.

Misli da je najvažniji deo ljubavi poverenje. Kome može da veruje 100%, a razlog tome je kad jednom u potpunosti verujete nekome, onda se možete usredsrediti na sve druge stvari zbog kojih veze funkcionišu poput sopstvenog razvoja, porodice, karijere, itd. Bez poverenja ne možete se u potpunosti posvetiti ostatku i na kraju će veza propasti.

- Ne želim samo muškarca kojeg smatram zgodnim, ima mnogo zgodnih muškaraca. Želim čoveka kome mogu u potpunosti da verujem, ali i koji me obožava. Želim da se svaki dan budi i razmišlja o načinima na koje me može usrećiti jer ću i ja to učiniti za njega. I na kraju, mora biti inteligentan. Fizička privlačnost je važna, ali je lakše doći do nje od mentalne - rekla je Zorana za "Telegraf".


Model: Zorana Petrović

Šminka: Ivana Temelkovski

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pika

    30. januar 2021 | 11:07

    Može da piše ko šta hoće, ali devojka je stvarno lepa i pametna.

  • E,

    30. januar 2021 | 10:46

    samo nam je jos jedan nebitan lik poput nje.,..

  • Viktor

    30. januar 2021 | 17:48

    Zorana! Skolska drugarica! Prelepa je, uvek je bila jedna od retko pristojnih devojaka a o tome da je bila najprirodnija i bez sminke najlepsa i da ne pricam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA