Muškarcima će leto biti prevruće: Ove sezone nosiće se "naopaki bikini", devojke nikad izazovnije

Bikini više nikada neće biti isti

  • 9
Martha Kalifatidis Foto: Instagram/marthaa__k

Trend neobične kreacije kupaćih kostima oživljen je inovativnim stilom, a poznate ličnosti ga obožavaju.

Prva promoterka "obrnutog bikinija" bila je Kortni Kardašijan, zatim je sestra Kajli Džener krenula za njom, a sada je bezbroj poznatih  lica zanjihalo svoje grudi "naopako".

Tačno, trend "naopakog bikinija" vratio se trijumfalno tri godine nakon što ga je italijanska manekenka Valentina Fradegrada 2018. godine prvi put učinila popularnom na Instagramu.

Međutim, rizičan izgled - koji uključuje vezivanje gornjeg dela kupaćeg kostima naopako kako bi se istakao "donji dekolte" - prešao je na sledeći nivo.

Rezultat je "previsoka doza" izazova koja nije za one sa slabijim srcem.

Led je probila Kortni Karašijan koja je nosila crveni bikini australijskog brenda Sommer Swim, deleći provokativnu fotografiju na svom Instagram nalogu. Nekoliko dana kasnije, Kajli je nosila plavu verziju, dodajući detalj u vidu zlatnog lančića koji se prepliće između grudi.

Australijska rijaliti zvezda Martu Kalifatidis je izazvala pravi haos sa ovim trendom, a onda je i influenserka Tami Hembrov pokazala da je na "visini zadataka".

Gornji deo bikinija nošen pogrešno (namerno, naravno) postao je imperativ, iako je, mnogi će reći, potpuno nepraktičan.

Da li je pandemija korona virusa uticala na nesvakidašnju inspiraciju kreatora i "vratolomni" povratak "naopakog bikinija" na velika vrata modne industrije, ne znamo, ali činjenica je da seksepil nikada ne izlazi iz mode, pa makar bio i prenaglašen.

Ipak, jedno je sigurno: čuveni trouglići koji će se ovog leta nositi naopako svakako će mamiti poglede...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рј38

    17. februar 2021 | 06:09

    Што и гаће не окрену? Баш би било супер!

  • Miki Rubiroza

    17. februar 2021 | 10:32

    Zene konstantno same sebe degradiraju i teze ka tome da budu seksualni objekti,a sa druge strane hoce da ih tretiras kao dame i traze ravnopravnost polova.... Vrlo zanimljivo...

  • Bg

    17. februar 2021 | 00:41

    Uskoro ce i to postati klise, pa ce jednostavno devojke setati gole jer se tezi ka tome. I mislim da ce to postati najnormalnije. One koje imaju atribute zele da ih pokazuju javno i naglasavaju ih. Ima i onih koje ce to skromno otkrivati ali ipak pokazivati. One koje nemaju atribute osudjivace ove gole i to ti je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA