≫ 

Farmerke nikad neće izaći iz mode: Evo kako da pronađete savršen model koji odgovara vašoj figuri

U skladu sa tipom građe, odaberite model koji će istaći ono najlepše na vama

  • 1
Framerke Foto: Pixabay.com

Za mnoge od nas, uske farmerke su glavni element garderobe u poslednjoj deceniji. Šta obući za branč? Uske farmerke i džemper. Šta za opuštenu šetnju? Naravno, farmerke.

Ukratko, farmerke su modni detalj koji definitivno nikada neće sići sa trona i mogu se nositi u svakoj prilici. Ali, u okeanu modela, potrebno je da nađete onaj koji će pristajati vašoj figuri

Na određenim oblicima tela određeni modeli mogu izgledati prilično neukusno.

Srećom, trendovi u 2021. odmiču se od mršave siluete. Da biste pronašli pravi model koji će biti u skladu sa vašim proporcijama, razmislite o ravnoteži estetike i udobnosti.

Trougao

Ako su vam kukovi veći od poprsja i ramena, birajte farmerke koje se pri kraju nogavica neprimetno šire. Izbegavajte detalje poput printova na majicama, košuljama, tunikama i džemperima - dajte prenost jednobojnim odevnim komadima.

Atletska građa

Ako imate ispravljen torzo sa kockastim ramenima i bokovima koji prate liniju struka, vi ste atletske građe. Farmerke sa visokim strukom su idealne za vas. Želite da stvorite iluziju dužih nogu, a najlakši način da to uradite je da obuhvatite struk. Srećom, ovakvih modela trenutno ima u izobilju. Isticanje kukova uravnotežiće ih sa ramenima, što znači da ramena neće izgledati tako široko.

Peščani sat

Ako je vaša građa poput peščanog sata, već ste proporcionalni, sa poprsjem i kukovima koji su jedri, pa održite tu ravnotežu kada birate model farmerica. "Bootcut" stil će vam odlično pristajati. Istina je da ovaj model neodoljivo podseća na one koji su bili popularni tokom devedesetih. Novi stilovi sada naginju tome, što je sjajno za prikazivanje vaše najuže tačke.

Kratak torzo, duge noge

Za vas su idealne farmerke ravnog kroja i kraće. Ovim ćete napraviti sklad i proporciju i istaći svoju figuru u punom sjaju. Takođe, birajte modele s nižim strukom kako bi efekat bio potpun.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @modajeansita

Okruglo telo

Ravan model farmerica će izgledati sjajno ako imate puniji struk, jer će prekriti "kritične delove". Takođe, ravno sečene nogavice će učiniti da vam noge deluju duže, a srednje visok pojas obezbediće da vas ne "odseku" u najširem delu. Izbegavajte modele koji su uski oko članka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хрвоје

    18. februar 2021 | 22:02

    Лепе фармерке а још лепше тете што их носе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA