Za zavodnice sa stilom: Prelepa Milana Kozarev u modelima prestižnog brenda Bonatti

Milana je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal u novoj Bonatti kolekciji

  • 0

Milana Kozarev je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Ima 28 godina i rodom je iz Kaća kod Novog Sada. Već dve godine živi u Beogradu, u koji se preselila jer je, kako kaže, tu pronašla svoju ljubav.

- Modeling je moj hobi, nisam mnogo aktivna, ali kad imam priliku zaista volim da se slikam, uživam u druženju na fotografisanju i upoznavanju novih sjajnih ljudi - kaže Milana.

Bavi se sportom i voli da šeta.

- Najveći uticaj na moj život je imala moja majka; ona i moj brat su mi najvažnije osobe u životu. Svakako značajnu ulogu imaju i moja porodica i prijatelji. Gajim dugogodišnja prijateljstva koja su mi od velike važnosti - dodaje Milana.

Sluša muziku iz nekih, kako kaže, lepših vremena. Za sebe kaže da je romantična, empatična i brižna.

- U budućnosti vidim sebe kao majku troje srećne i zdrave dece, i kao suprugu svoje najveće ljubavi. Imam sreću da sam upoznala svoju srodnu dušu. Kako želim da ostvarim ciljeve u vezi sa porodicom, tako želim da ostvarim i one poslovne koje sam zamislila - kaže Milana za Telegraf.

Model: Milana Kozarev

Šminka: Marija Savićević

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA