Ove cipele koštaju kao stan u Beogradu: Kad ih bolje pogledate, biće vam jasno zašto su tako skupe

Dizajner koji je napravio najskuplji kaiš na svetu sada je otišao korak dalje i poigrao se kombinacijom kože i dragog kamenja na obući

  • 2

Britanski dizajner Kristofer Šelis predstavio je novu kolekciju cipela, koje koštaju 116.000 evra. Nije nikakvo čudo što toliko vrede, budući da su ukrašene zlatom i dijamantima raznih veličina, a najveći dijamant ima 18 karata.

Kristofer je ranije poznat javnosti po najskupljem kaišu na svetu. Naime, on je odlučio da kreira luksuzni kaiš koji košta neverovatnih 65.000 evra. Ovaj kaiš je osmišljen da bude formalni aksesoar koji će se nositi na specijalnim dešavanjima i tokom posebnih prilika.

Kako ovaj dizajner tvrdi, 2015. godine cipele koje je dizajnirao kupila je poznata pevačica Bijonse i platila ih 312.000 evra. Cipele koje je ponela pop diva ukrašene su sa čak 1.310 dijamanata. 

Nova kolekcija cipela rezultat je trogodišnjeg rada i truda, a Kristofer je srećan što su konačno ugledale svetlost dana.

- Svaka cipela je pažljivo rađena. Pertle su ukrašene platinom, a cipele pažljivo odabranim dijamantima. Presrećan sam što će uskoro biti u prodaji - rekao je ovaj dizajner.

Pored kaiša i cipela, Šelis dizajnira i muške jakne, a inspiraciju pronalazi u istoriji "zlatne ere", odnosno kada je Elizabeta I vladala Engleskom. 

- To je period besprekornog stila. Svi dvorjani su se nametali oko naklonosti kraljice, obučeni u najlepšu odeću - zaključio je modni dizajner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA