≫ 

Odeća i aksesoari sa motivom leptira ponovo su u modi: Trend koji kod žena budi nostalgiju

Ove sezone leptiri su "sleteli" na odeću i u naše garderobere uneli dah romantike i nežnosti

  • 0
Farmerke teksas jakna leptiri moda Foto: Shutterstock

Većina žena je u toku detinjstva bar jednom stavila šnalicu u obliku leptira. Mamama je to bio jedan od omiljenih načina da kćerkama stilizuju kosu i upotpune stajling.

Odeća i aksesoari sa motivima leptira najveću ekspanziju doživeli su devedesetih, kada je poznata pevačica Britni Spirs leptire nosila na skoro svakom odevnom predmetu.

Leptiri doživljavaju modnu renesansu i sve su prisutniji na odeći i modnim dodacima.

Šnale i odeća sa leptirićima zvanično nisu rezervisani samo za devojčice, a mnoge devojke su priznale da im se sa povratkom ovog trenda probudila nostalija i da jedva čekaju da kupe svoj komad garderobe sa ovim motivom.

Poznate modne kuće požurile su da dizajniraju odeću sa motivom leptira, a neki su otišli korak dalje i napravili odevni predmet u obliku ovog insekta.

1. Korset u obliku leptira

Da su ovaj trend zavolele i popularne dame dokazuje i pevačica Dua Lipa čiji je stajling prisutne ostavio bez daha. Ružičasti korset na kom dominira leptir ukrašen je cirkonima u raznim bojama, a šminka u istoj nijansi doprinela je izgledu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

2. Haljina

Korisnici društvenih mreža oduševljeni su odećom sa šarenim leptirima, pa redovno objavljuju svoje top kombinacije. Zeleni i plavi leptiri na braon odeći idealno se slažu sa torbom i trakom za glavu u istoj boji. U toku hladnijih dana preko ove haljine možete obući sako u bež boji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Urban Outfitters (@urbanoutfitters)

3. Šnalice u obliku leptira

Ne postoji ispravan ili pogrešan način za nošenje ovih šnalica. Sve što vam je potrebno je malo inspiracije i mašte. Kako god odlučite da ih nosite izgledaćete jednako impresivno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Sherly Tavarez (@sherlytavarez)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA