≫ 

Teksas jakna nikada ne izlazi iz mode: 4 kombinacije sa kojima ćete uvek biti u trendu

Vanvremenski komad garderobe

  • 0
Hipsterka devojka moda farmerke teksas jakna rolka Foto: Shutterstock

Popularnost teksas jakni ne jenjava i već decenijama je nezaobilazan modni komad svim generacijama. Nebitno je koliko imate godina – uvek možete napraviti pravi modni izbor za sebe.

Teksas jakne su definitivno jedne od najpopularnijih izbora, jer one lepo izgledaju, izdržljive su i omogućavaju vam da izgledate privlačno i atraktivno. Ova jakna jedna je od modnih klasika koji nikada ne izlazi iz mode i vraćamo joj se iz sezone u sezonu.

Iako spada u sportske komade, osim uz farmerke, patike i majice, ovu jaknu možete nositi i uz haljine i visoke potpetice i tako svom elegantnom stajlingu dati dozu nonšalantnosti. Slaže se uz sve boje i stilove i upravo to je ono što ovaj komad čini vanvremenskim.

1. Teksas jakna i elegantna haljina

Haljina je uvek odgovarajući komad odeće, a izgled će biti potpuniji kada obučete teksas jaknu preko nje. Ovako obučene možete i na posao, ali i na piće sa prijateljima. Teksas jakna je nezamenljib odevni komad i poželjno je da investirate u nju, jer će biti vaš verni pratilac sve do kasne jeseni.

2. Stajling za svaki dan

Obući trenerku, majicu i preko teksas jaknu bilo je nepoželjno, a danas ukoliko obučete takvu kombinaciju, nosite baš ono što je u trendu. Ona se savršeno uklapa uz sve vrste trenerki i biciklističkih helanki koje su sada u modi. 

3. Elegantno i kežual

Teksas jaknu možete ukombinovati i uz odvažniji izgled kao što je kombinacija suknje u jarkoj boji. Ako mislite da je ne moguće upariti jaknu, suknju i patike - varate se. Ova kombinacija je potvrđena kao trendi i uvek primenljiva, a njena udobnost dodatno doprinosi samopouzdanju. 

4. Za svaku poslovnu priliku

Teksas jakna odličan je komad garderobe i za poslovne prilike, a najbolje od svega jeste što vam ne treba mnogo truda da je stilizujete. Možete je kombinovati sa bež pantalonama, rolkom i čizmicama.

Video: Skidao selotejpom fleku pa upropastio perjanu jaknu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA