≫ 

Pronašla venčanicu za 515 dinara i oduševila ljude na mrežama: Otkrila u čemu je tajna

Ko kaže da za venčanicu morate izdvojiti stotine evra?

  • 1
Jeftina venčanica Tiktok Printskrin: TikTok/@autandadam~

Venčanje je za skoro svaku damu jedan od najvažnijih dana u životu. Još kao devojčice, žene su zamišljale svoju venčanicu iz bajke i maštale o svakom detalju tog posebnog dana.

Međutim, kada odrastemo i shvatimo da dekoracija, piće, hrana, pa i venčanica nisu ni malo jeftini, pravimo plan koji će nam pomoći da racionalno trošimo novac.

Iako su mnoge buduće mlade spremne da se odreknu mnogih stvari kako bi za venčanje nosile unikatnu i posebnu venčanicu, jedna mlada se odlučila na nešto sasvim drugačije.

Naime, devojka koja je na društvenoj mreži TikTok poznata pod pseudonimom @autandadam obradovala je pratioce nežnijeg pola kada je otkrila da je venčanicu platila samo 3,70 funti što je 515 dinara.

Ona je objasnila da nije želela da troši mnogo novca na venčanicu, pa je odlučila da je potraži u radnji polovne robe.

- Besmisleno mi je da dajem mnogo novca na haljinu koju ću nositi samo jedan dan. Kada sam ugledala ovu venčanicu, znala sam da je moja - rekla je ova žena.

Prema njenim rečima, haljina je prvobitno koštala 1.500 evra i ima čak potpis dizajnera. 

- Kada sam otvorila kutiju shvatila sam da je venčanica dizajnerska. A najlepše od svega je bilo ime jedne dame ispisano na dnu kutije. Potražila sam je, ali sam saznala da je odavno umrla - ispričala je ona.

Sudeći prema fotografijama na njenim društvenim mrežama, možemo zaključiti da je zaista obukla venčanicu koju je pronašla u prodavnici polovne robe, ali i da je izgledala predivno.

Video: Evo kako izgleda Cecina venčanica 24 godine kasnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA