≫ 

"Izgledaš kao pingvin": Naručila je farmerke sa interneta, ono što je dobila izazvalo je salve smeha

Kolike god da su prednosti, onlajn kupovina ima i svojih mana

  • 0

Moda sedamdesetih godina se vraća na velika vrata, od cvetnih dezena do zvonastih pantalona, i mnogi je sa radošću prihvataju i primenjuju u svom odevanju.

Nekada su modni trendovi prilično kasnili s jednog kraja sveta na drugi, međutim danas, kada je onlajn kupovina na svom vrhuncu, sve je mnogo lakše, dostupnije i jednostavnije.

Ipak, kolike god da su prednosti, onlajn kupovina ima i svojih mana, jedna od njih je da nikada nista sigurni da li će vam stići baš ono što se poručili i da li će to izgledati uživo isto onako kako je na sajtu.

Na primeru jedne devojke se i pokazalo da je ovakva kupovina često "mačka u džaku".

Melani Vilmut je na svom TikTok profilu podelila video-snimak farmerica koje je naručila, a onda i onih koje su joj stigle i time zabavila brojne pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Ona je poručila duboke farmerke sa širokim, zvonastim nogavicama, međutim kada ih je probala sve je bilo mnogo drugačije uživo.

@melaniewilmoth3Shein count your days😂😂 ##shein ##fail ##fyp ##foryoupage ##whatiwantedvswhatigot♬ original sound - Kneely_Knight

Pantalone su očigledno napravljene za nekoga ko je nerealno visok, a Melani su učinile da izgleda, kako su njeni pratioci rekli, poput pingvina.

- Izgleda da je ovo do tvoje visine, a ne do farmerica - bio je jedan od komentara.

- Smešno je, izgledaš kao pingvin - napisala je jedna žena, a mnogi su se složili da je iako greška, sve ispalo mnogo zabavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA