5 odela u jarkim bojama koja će dominirati ovog proleća

Ne samo da će razvedriti vašu svakodnevicu, nego su i prikladna za bilo koju priliku, od jutra u kancelariji do večeri u izlasku s prijateljima

  • 0
žena, odolelo, štikle, sandale, naočare, torba Foto: Shutterstock

Zimski stil oblačenja prepoznatljiv je po slojevitosti i tamnim bojama koje preovladavaju u svakoj odevnoj kombinaciji. On se umnogome razlikuje od prolećnog stila koji tako željno iščekujemo.

Modni kreatori već neko vreme forsiraju jarke boje i svojim kreacijama inspirišu žene da obuku odevne komade u narandžastoj, roze, plavoj, zelenoj i žutoj boji.

Odela u jarkim bojama su u vrhu liste kada je reč o trendovima za proleće 2022. godine. Sudeći po fotografijama poznatih influenserki, možemo zaključiti da odela u jarkim bojama igraju glavnu ulogu u njihovim stajlinzima.

1. Roze za svaku priliku

U ženskom odelu roze boje izgledaćete privlačno i ženstveno. Ovo odelo možete kombinovati uz gotovo sve - cipele, patike, štikle, košulju i majicu. 

2. Nekoliko brojeva veće odelo

Ovo veoma udobno i ležerno odelo nije rezervisano samo za poslovne prilike. Možete ga nositi i u dnevnoj i večernjoj varijanti.

3. Narandžasto odelo je uvek dobar izbor

Odela u jarkim bojama daju mogućnost da eksperimentišete i tako sami kreirate upečatljiv stil. Na vama je samo da izaberete omiljenu nijansu.

4. Žuto odelo kao sinonim proleća

Žuta i crna su dve krajnosti koje savršeno idu jedna uz drugu. Ukoliko volite jednobojne kombinacije, ali ipak želite da unesete malo svežine u vaš stajling, onda je ova kombinacija idealna za vas.

5. Uvek u trendu - kraljevsko plava

Teget odelo je klasika, a sigurno nećete pogrešiti ni ako odaberete ono koje u kraljevsko plavoj boji. Ono je idealno za kombinovanje sa odevnim komadima u različitim nijansama. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA