Promašena onlajn kupovina postala je viralna na TikToku: Šta je haljina, a šta su rukavice

Učimo na tuđim greškama!

  • 0

Sve češća pojava na internetu jesu onlajn butici i razne platforme za kupovinu garderobe koje nam nude sve one komade koje viđamo na svetski poznatim zvezdama. Kada gledamo ono što je u ponudi, pored toga da li nam se nešto dopada, važna nam je i cena proizvoda. Kao da se dosada nismo opametili da dobro pripazimo kada naručujemo stvar koja varira u ceni na različitim sajtovima. Iako je na fotografiji to isti komad garderobe, ne znači da ćemo ga po povoljnijoj ceni i dobiti u identičnoj verziji.

Jedna tiktokerka je za sebe pronašla ono što ona smatra idealnom haljinom za večernje izlaske. Uz nju su išle i odgovarajuće rukavice, a na slici je, kako tiktokerka tvrdi, sve skladno izgledalo.

Ali, kada joj je poručena haljina dostavljena, devojka se našla u čudu jer nije mogla da razazna šta je tačno od tri odevna predmeta haljina, a šta su rukavice.

Kao što možete videti u videu, ovo se svakako ne može nazvati haljinom, već običnim plavim parčetom tkanine sa ogromnim prozirima. Sasvim nenosivu "haljinu" odlučila je da podeli na TikToku, a njen peh je postao viralan i sakupio milionske preglede i lajkove koje nije imala na pređašnjim videima.

@theekrimi Reply to @charedits.xi nah… #foryoupage #foryou #fypシ ♬ seeing triple edit - kendall <3

Budimo iskreni, haljina ni na originalnoj slici ne izgleda kao nosiv komad odeće za bilo koji događaj, na šta su joj i njeni pratioci skrenuli pažnju. Neki od komentara su bili jako duhoviti. Bili su to savetovali kako da ubuduće ovako nešto i sama napravi od običnih najlon čarapa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA