Teddy jaknice su idealne za prelazni period godine: 4 modela koja ćete obožavati

Tople, udobne i moderne

  • 0
Devojka, moda, jakna, majica, bundica, farmerke Foto: Shutterstock

Uskoro nam stiže mesec mart, čiji dani su uglavnom topli, ali svakoj ženi je potrebna moderna jakna koju će nositi sve do sredine aprila, kada ćemo konačno moći da ih odložimo do sledeće sezone.

Nepredvidivo vreme će unutar slojevitih kombinacija spojiti neke od naših zimskih favorita s prvim prolećnim novitetima i trendovima.

Teddy jaknica je idealna za prelazni period godine, jer će vas grejati, a s druge strane vam neće biti previše toplo. Ovi modeli će narednih nedelja nesumnjivo dominirati stajlinzima brojnih zaljubljenica u modu.

1. Poslovna kombinacija

Tople i komforne, jakne od plišanog krzna vratile su se na modni tron. One su nešto kraća verzija teddy kaputa, a njihova prednost leži u tome što su vrlo praktične.

2. Roze je uvek u trendu

Teddy roze jaknica je odličan izbor jer čini da izgledate doterano i u toku kišovitih dana, čak i kada je ostatak stajlinga prilično ležeran, a garantuje toplotu i komfor.

3. Odlično se kombinuje sa džinsom

Ova jaknica prelepa izgleda u ležernim kombinacijama, na primer, u kombinaciji sa džinsom i ravnim čizmama.

4. Stajling za svaki dan

Ove jakne već sad možete svuda naći i to u različitim bojama i krojevima, a najpopularnija je ona u braon nijansama koja izgledom i bojom najviše podseća na plišanog medu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA