Narandžasta će dominirati prolećnim kombinacijama: Obucite se u duhu svetskih modnih pista

Nijanse narandžaste boje pristaju svima

  • 0
žena, moda, sako, narandžasta boja, minđuše Foto: Shutterstock

Napokon nam se približava godišnje doba u kom ćemo jednobojnu i tamnu odeću zameniti onom u jarkim bojama. 

Dizajneri i modne kuće najavljuju šarenoliko proleće koje će biti upečatljivo zbog zanimljivih trendova koji slave žensku figuru.

Kada je reč o bojama koje će dominirati, jedna se posebno izdvojila. U pitanju je narandžasta koja se lako kombinuje sa ostalim bojama. Ova nijansa odlično stoji svima, bez izuzetka, a ovi komadi će dominirati u svakoj kombinaciji.

1. Narandžasti sako

Svetle, mandarina nijanse imaju prednost u odnosu na tamnije tonove, a ova boja je savršen izbor za dolazeće, razigrane prolećne stajlinge.

2. Kombinacija boja

Hrabra i upečatljiva kombinacija boja - naradžaste i ljubičaste osvojila je svet. Dospela je na naslovne strane svetskih modnih magazina, a promovisale su je i poznate dame, poput Kim Karadašijan i Džesike Albe.

3. Dva trenda u jednoj kombinaciji

Animal print je posle nekoliko godina ponovo zauzeo svoje mesto u modnom svetu. Ovog proleća skoro svaki odevni komad imaće detalje životinjskog deSena. Narandžasta boja i leopard-print se savršeno uklapaju, pa ćemo tako često moći da vidimo dame u ovoj ili sličnoj kombinaciji. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA