Vreme čitanja: oko 2 min.

Rajićeva Shopping Centar slavi 6. rođendan: Šta vas čeka na modnom rođendanu u srcu grada?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Znate li da se proslava najvećeg modnog rođendana održava u srcu grada?

  • 0
Rajićeva SC Foto: Promo

Pridružite se rođendanskoj proslavi Rajićeva Shopping Centra od 14. do 17. septembra i tokom vikenda uživajte u uzbudljivim sadržajima, gde i sami možete uzeti učešće i doprineti nezaboravnoj proslavi mode, stila, kulture i humanosti!

Rajićeva se za 6 godina postojanja afirmisala kao epicentar – jedinstvenog iskustva kupovine. Upravo zato, tokom rođendanskog vikenda, imate priliku da iskoristite fenomenalne popuste premium brendova, koji idu do čak -50%!

Ove godine, za rođendan Rajićeve vi dobijate jedinstven modni poklon interaktivnu aplikaciju i audio turu RAJIĆEVA’S BGD FASHION TOUR, koja će vas upoznati sa centrom Beograda iz novog, modnog ugla. Aplikacija će biti dostupna za preuzimanje od 14. septembra sa Google Play prodavnice i App store, a da biste je uspešno aktivirali i započeli svoje putovanje kroz modnu istoriju Beograda, potrebno je da je aktivirate upravo u Rajićeva Shopping Centru.

Priče o istoriji beogradske mode nastaviće se i u turama uživo od 24. septembra i 1. oktobra, sa polaskom iz Rajićeva Shopping Centra u 18h. Ove ture su potpuno besplatne, a provešće vas tragovima mesta, ljudi i događaja koji su popločali put beogradskog modnog stila.

Kako bi slavlje proteklo u duhu urbane mode, rođendansku proslavu će upotpuniti Fashion Company sa brendom HUGO, koji će od 15. do 17. septembra prirediti celodnevni multidisciplinarni događaj na platou ispred Rajićeve. Od oslikavanja murala, kreativnih modnih radionica i uzbudljivih iskustava virtuelne realnosti, pa sve do KLUBOSLAVIJA žurke uz dobro poznate bitove DJ MKDSL koja će se održati u petak, 15. septembra, od 19 časova, sigurno je da ćete pronaći nešto za uživanje prema svom ukusu.

U četvrtak, 14. septembra, na Centralnom trgu u Rajićevoj će se od 18 časova održati humanitarna promocija knjige "Drvene lutke", Đorđa Mitrovića, а koja se realizuje u saradnji sa Fondacijom Humana srca, tokom koje će posetioci imati priliku da se upoznaju sa autorom, kupe knjigu i da degustiraju najfinija vina vinarije Doja.

Pored toga, krajem septembra meseca i vi ćete moći da doprinesete misiji Rajićeve u spajanju društvene odgovornosti, mode, umetnosti, kulture i humanosti – kroz humanitarnu izložbu modnih crteža eminentnih domaćih modnih dizajnera, od čije prodaje se sav prihod donira kao podrška osobama ometenim u razvoju.

Posetite Rajićevu ovog, ali i svakog narednog vikenda i iznova otkrijte zbog čega ona važi za središte aktuelnih modnih trendova, neodoljive umetnosti i jedinstvenog, savremenog iskustva kupovine: www.rajicevashoppingcenter.rs

Čekamo vas na nezaboravnom modnom rođendanu u ❤️ grada!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA