≫ 

Ova beba je pravi SUMO-RVAČ! Šokiraćete se kad shvatite kolika je!

U svetu se rađaju različita deca - i po kilaži, i po dužini - ali ova beba je stvarno kapitalac, kakvog još niste videli

  • 1

U Kanzasu je rođena beba koja je duplo teža od prosečne težine novorođenčeta. Iako nije najteža beba rođena na svetu, ipak je sa porodicom završila na televiziji.

SNIMLJEN DOLAZAK BEBE NA SVET: Novorođenče izvlače iz posteljice i ono prvi put udiše vazduh (VIDEO)

KAKVA EMOCIJA! Prvi kontakt majke s novorođenom bebom će vas rasplakati (VIDEO)

Prosečna težina novorođenčeta, koje je došlo na svet u okviru termina, je 3,402 kg, bez obzira na to koliko je trudnica teška. Ipak, svaka žena, koja se porodila bar jednom, tvrdi da su porođajni bolovi ogromni i da to nema veze sa težinom deteta, piše Little Things.

Jedna mama iz Kanzasa je rodila malog Mozesa, koji i nije bio tako mali. Zbog krupne bebe, porođaj je izvršen carskim rezom, a Mozes je uspeo u rekordnom roku da dobije nadimak "mini sumo rvač".

Printskrin: YouTube/ABC News Printskrin: YouTube/ABC News

Đina Hilton je bila šokirana kada se probudila iz anestezije i kada su joj medicinske sestre rekle da njen sin ima 6,532 kg i da je dugačak 55,88 cm. Prethodno je imala dva porođaja, rodila je ćerke od po 4 kg.

Mozes nije oborio svetski rekord u kategoriji veličine novorođenčeta, ali je definitivno najkrupnija beba koju su videli u ovom porodilištu.

Ipak, nije sve vezano za njegovu težinu tako simpatično. Odmah po rođenju otkrili su žuticu i povećanje šećera u krvi, pa je zadržan na posmatranju.

Očekuje se da uskoro pridruži svojim sestrama kući.

Ponosni roditelji su dali intervju za dnevnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA