Žene bi kod muževa promenile 4 stvari, a oni od njih traže samo jednu veoma PROSTU stvar

Brak čine partneri koji su spremni na kompromis i prilagođavanje

  • 5

Kako bi uspeli u zajedničkom životu, supružnici moraju da izlaze jedno drugom u susret i da se menjaju kako bi im zajednički život bio pravo zadovoljstvo.

U SRBIJI MOŽE DA SE PONIŠTI BRAK: To je skroz drugačije od razvoda i evo zbog čega žene to traže!

Jezivo ubistvo i samoubistvo u Hrvatskoj obavijeno velom misterije: Policajac ubio ženu, pa presudio sebi. Svi su u šoku! (FOTO)

Razvod u Srbiji: Ovo su jedini načini da ubrzate proces, rešite imovinu i starateljstvo nad decom

Magični štapić ne postoji, a i da postoji brzo bi se pokvario koliko bi ljudi želeli da ga koriste. Istraživanje koje je sprovedeno među supružnicima pokazalo je koliko bi i šta žene promenile kod muževa i obrnuto. Ono što ženama najviše smeta jeste zvocanje i promene raspoloženja partnera, zatim odvikavanje od loših navika i nedostatak pažnje.

Foto: Profimedia/Alamy

Da se muževima da prilika da menjaju žene, oni bi prvo promenili u proseku šest stvari, a žene kod njih samo četiri.

Muževima najviše smeta nezahvalnost i to što su njihove partnerke manje srećne. Jedan od petorice bi kod žene promenio nekreativnost u krevetu i da više vode računa o kući. Istraživanje je pokazalo jednu jako zanimljivu činjenicu - da muškarci više žude za pažnjom od žena. Ono što bi njih više usrećilo je izgleda više pažnje i seksa, a ženama je bitno da ih muž sluša i posveti im više vremena nego TV-u.

Prema rezultatima, žene treba da se oblače više seksi, da se bave sportom i prestanu da se opterećuju težinom. Muškarci, s druge strane, treba da smanje piće, više rade po kući i reše se "bračnog stomaka". Gde je sada onaj štapić sa početka teksta?

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zorn

    26. septembar 2017 | 15:06

    Dobro je da se shvati kad tad da ako nemozes druge menjati menjaj sebe. Mnogo toga sam menjala i kod sebe i kod drugih pa nevredionda mi je ostalo da se povucem i da zivim mirno bez nerviranja.

  • Koсовинац

    26. septembar 2017 | 13:58

    Кад сам био млад мислио сам да могу да променим цео свет. Кад сам одрастао мислио сам да променим оне око мене. Кад сам остао, схватио сам да је требало да мењам себе.

  • Boki

    26. septembar 2017 | 15:12

    Ako be možeš promenti ponašanje žene, promeni ženu... Prosto. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA