• 11

Imala je 18 pobačaja, potrošila je preko 100.000 evra da dobije dete, a onda joj je život spremio iznenađenje ravno čudu

San o tome da postanu majke nekim ženama nažalost ostane samo san

  • 11

Borba za potomstvo je postala svakodnevica mnogim parovima jer zbog mnogih zdravstavenih problema i načina života ne mogu da dobiju bebu.

Kada bih počela da plačem, nikad ne bih prestala... Potresna priča srpske glumice koja se godinama bori za potomstvo

Šta zaista znači biti SUROGAT MAJKA?

MUŠKARCI: Sperma njenog bivšeg može da utiče na gene vaše bebe!

Loren Varneford koja je imala 18 pobačaja i potrošila 90.000 evra na vantelesne oplodnje uspela je da se ostvari u ulozi majke u 48. godini života i svom mužu Marku (55) podari dete posle 16 godina borbe!

-Tek posle 16 godina su lekari otkrili šta nije u redu. Dijagnostikovali su da imam “ćelije ubice” koje napadaju i uništavaju embrion koji je star samo nekoliko nedelja. Odlučili smo da prestanemo da pokušavamo 2010. godine jer svaki put kad bih ostala trudna, trudnoća bi se završila do 14. nedelje. Stalno sam se nadala i razočaravala.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Nisam mogla da prestanem da plačem svaki put kada bi se desio pobačaj. Nisam više nmogla da prolazim kroz to. Ali, 5 godina kasnije odlučila sam da dam sebi poslednju šansu i odem na donaciju embriona u Češku 2015. godine.

Onda se desilo pravo čudo, ostala sam trudna i uspela da rodim mog sina Vilijama u 37. nedelji carskim rezom. 18 dugih godina od kako smo počeli da radimo na bebi. Sada nas često nazivaju njegovim bakom i dekom, ali mi smo presrećni što smo najzad dobili naše dete - priča ona.

18 pobačaja i 90.000 evra. Vredelo je. Nisam više mlada i ne mogu da jurim za njim dok se igra, ali sve je vredno njega. Sada smo savršena porodica, a ja se konačno osećam ispunjeno, rekla je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs/independent.co.uk)

Komentari

  • snezana

    18 spontanih , a ne namernih pobacaja.Procitajte jos jednom pa ce te shvatiti.

  • Wien

    Kako je 18-oro djece ubila dobro se Gospod smilovao i dao joj to jedno...

  • Ccc

    Svakoj zeni zelim da se ostvari kao majka koja zeli i moze da rodi dete.Najtuznije je kada izgubis dete .Na zalost takav je zivot.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima