Prvo nije htela da objavi ovu fotografiju, a onda je to ipak uradila i svaka žena u Srbiji mora da vidi kako golo telo zaista izgleda posle porođaja (FOTO)

Iako se dovumila i bil auplašena, uradila je pravu stvar

  • 1

Novopečene mame su često pod velikim pritiskom da nakon porođaja što pre vrate svoj stari izgled.

Muž je krenuo na posao i rekao joj "uživaj" - a onda je ona snimila video i pokazala mu šta stvarno radi svaki dan kad nije tu

Istovremeno, slavne osobe odmah nakon porođaja na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima izgledaju besprekorno, kao da te lepotice nikada nisu ni bile u drugom stanju, niti na svet donijele jedno malo biće.

Zato je blogerka The Unmumsy Mum objavila fotografiju koje pokazuju kako zaista izgleda telo nakon porođaja, a reakcije drugih žena su bile i više nego pozitivne.

Blogerka je napisala da je u početku razmišljala da li da uopšte objavi fotografiju, ali je odlučila da to učni kako bi prikazala postporođajnu stvarnost.

- U ovom trenutku sam bila apsolutno euforična, iako sam hodala kao kauboj i nosila pelene, napisala je ona.

Njena potpuno iskrena i neobrađena fotografija izazvala je brojne pozitivne komentare, a post je podeljen više od 30.000 puta.

- Znam da ovo nije najatraktivnija fotografija, ali u tom trenutku sam se osećala kao super žena i zato sam ponosna na nju, napisala je blogerka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA