≫ 

Ova mama svake godine plati poručenu tortu i nekom detetu ulepša rođendan - razlog za to je srceparajući

Mali gest može umnogome da vam ulepša veliki dan kao što je rođendan

  • 0

Gest jedne mame postao je viralan kada je brat devojčice kojoj je ona ulepšala rođendan odlučio da podeli slike na svom Twitter profilu i tako joj se zahvali na velikodušnosti.

Blizanci rođeni u razmaku od 20 minuta neće deliti isti rođendan, mesec rođenja, pa čak ni istu godinu!

Ešli Santi svake godine 27. decembra iznenadi jednu potpuno nasumično izabranu porodicu rođendanskom tortom za rođendan njihovog deteta u sećanje na njenu prerano preminulu ćerku MekKenu.

Njena ćerkica je poginula u tragičnoj nesreći kada je imala samo devet meseci, a ova hrabra mama svake godine tog dana lepim gestom obraduje neko dete svojim gestom i tako svoju tugu pokušava da pretvori u nešto lepo.

Ona svake godine odlazi u lokalnu poslastičarnicu i plati tortu koju je neko već poručio za svoje dete, nećaka ili nećaku, mlađu sestru. Kada porodica dođe po tortu čeka je prijatno iznenađenje jer su svi troškovi plaćeni! O njenom plemenitom gestu čulo se kada je Kajl Juregi na Twitter-u objavio priču o tome kako je otišao da kupi tortu za svoju mlađu sestru i saznao da je torta plaćena.

-Danas je rođendan mojoj mlađoj sestri, a kada sam otišao do poslastičarnice da kupim tortu saznao sam da ju  je neko već platio. Uz nju je došla i poruka, a ja i moja porodica se zahvaljujemo MekKeninoj mami i želimo joj srećan rođendan. Na ovom svetu postoji još dobrih ljudi, napisao je on.

Uz tortu je došla i čestitka sa porukom koju je Ešli napisala.

Foto-ilustracija: Pixabay

-Draga porodico slavljenice, u sećanje na moju ćerku koja bi danas napunila 10 godina, odlučila sam da odaberem vašu tortu i da je platim umesto vas. Svake godine uradim ovaj mali, lep gest zato što mojoj ćerki nikada nisam mogla da kupim njenu tortu. Danas bi joj bio prvi dvocifreni rođendan. Molim vas, uživajte u vašem danu, napisala je ona.

Ovo je postala njena navika od kako se pridružila ozganizaciji MISS Fondacija koja okuplja roditelje prerano preminule dece. Jedan od načina koji udruženje preporučuje roditeljima u cilju borbe protiv tuge i gubitka jeste da čine neka mala dobra dela za drugu decu i time što će usrećiti druge šire sećanje na njihove najmilije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA