≫ 

Istetovirao je lik mlađeg brata koji ima Daunov sindrom: Kada mu je pokazao sliku ratnika, dobio je najiskreniju ljubav i sreću (VIDEO)

Krv nije voda, a njih dvojica su zaista pravi primer za to

  • 4

Prijatelje biramo sami, ali porodica je za ceo život i ako imate tu sreću da ste član porodice koja ima veoma prisan odnos onda imate snagu i podršku pri svakoj odluci i koraku koji napravite u životu.

Roditelji i deca se posvađaju 6 puta dnevno: Ovo su razlozi čestih konflikata koje roditelji rešavaju ucenom

Rođaci mogu da budu veoma vezani jedni za druge i da utiču na njihove živote. Starija braća i sestre imaju veliki uticaj na mlađe, a ova braća iz Rio de Ženeira pokazala su nam koliko je ljubav između braće važna u životu.

Oni su osvojili naklonost Internet korisnika nakon videa u kome stariji brat pokazuje mlađem njegovu novu tetovažu. Rafa je na ruci istetovirao lik svog mlađeg brata Erika koji ima Daunov sindrom. Njihova mama Soares Šejla snimila je video i okačila ga na Facebook-u.

Na Erikovom licu možemo da vidimo neizmernu sreću dok upija svaki detalj nove tetovaže koja ga prikazuje kao snažnog i hrabrog ratnika. Majka nije znala šta njen stariji sin smera.

Kako bi tatu majstor mogao da nacrta Erika kao hrabrog ratnika u lavljoj koži, Rafa ga je zamolio da mu pozira za fotografiju i napravi najhrabriji izraz lica koji može. Tek kada je videla tetovažu, njihova majka je shvatila šta se zapravo krije iza ove fotografije.

Video koji je Soares Šejla objavila ima preko 300.000 pregleda, 10.000 lajkova i na stotine komentara onih koji su video pogledali i bili dirnuti ljubavlju koju su mogli da vide u njenoj porodici.

VIDEO: UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Majka i beba svakodnevno vode bitku s retkom bolešću

(Telegraf.rs/ Unilad)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    2. avgust 2018 | 11:10

    Rasplakah se. Koliko ljubavi! Ta deca znaju više ljubavi da daju nego da kažem zdrava deca. Divno!

  • Eden

    2. avgust 2018 | 10:51

    Divno.

  • X

    2. avgust 2018 | 19:07

    Nazalost,ovakvu ljubav bratsku je jako tesko danas videti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA