≫ 

Rekla je baki na samrti da joj pošalje puno novca kada dođe u raj, a onda se to zaista i desilo

Sigurno ste čuli za simboliku vezanu za pronalaženje kovanica na ulici

  • 4

Kažu da ako pronađete kovanicu na ulici, ljudi koji su preminuli a koji su vam bili bliski na taj način komuniciraju sa vama i šalju vam poruku da su uz vas i da paze na to šta va, se dešava u životu.

 Koji novčić je NAJTALIČNIJI kada ga pronađete na ulici: Svaki od njih ima svoje značenje

U jednoj srceparajućoj priči, jedna unuka i baka sklopile su dogovor kako će komunicirati nakon što baka umre. Mišel MekDugal bila je veoma bliska sa svojom bakom, a obe su obožavale da provode sate i sate u dugim razgovorima.

Mišel je bila slomljena kada je njenoj baki dijagnostikovan rak. Iako je njena baka bila borac, borba protiv raka bila je emotivni rolerkoster. U jednom momentu lekar je rekao da je rak nestao i svi su slavuili. Ali njihova sreća je bila kratkog daha jer se rak ubrzo vratio.

Mišel se trudila da provodi što više vremena sa bakom jer je znala da će ona uskoro umreti i više neće imati prilike da priča sa njom. U jednom od poslednjih razgovora, Mišel je upitala baku da li bi joj ona slala znak. Kada umre i ode u raj, baka je trebala da joj šalje kovanice kako bi ona znala da je baka uvek uz nju.

Zahtev je njenu baku nasmejao do suza, ali se složila s tim da će joj slati kovanice. Dva dana kasnije, ona je umrla. Mišel je žalila za bakom i činilo se da taj bol i tuga neće nikada proći. Onda, odjednom je počela da pronalazi kovanice na čudnim mestima. Ona je pronalazila kvanice gde god bi otišla i tako je počela da ih skuplja u teglama. Svaki put kada bi pronašla novčić ona bi izgovorila molitvu zahvalnosti svojoj baki.

Broj novčića koje je ona pronaliza je prevelik da bi ovo bila samo slučajnost. Pronalazila bi ih u sobi koju samo što je usisala, a ponekad bi pronašla novčić i u tuš kabini. Mesta na kojima su se pojavljivali nisu uvek iamal nekog velikog smisla.

Za 4 godine ona je skupila mnogo novčića i onda je došla na ideju: napraviće spomenik svojoj baki. Uz pomoć njenog muža, Mišel je zalepila kovanice na nekim starim daskama. Oblikovali su ih u oblik srca, a ona je na tablu okačila dirljivu poruku baki. Sada, ona ima prelepu uspomenu na svoju baku, koja je negde sa neba uvek prati i štiti.

VIDEO:  Čovek posle mnogo godina saznao ko mu je prava poroodica

(Telegraf.rs/apost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA