≫ 

Rešila da nauči neposlušnu decu redu: Kada vidite šta je uradila sa njihovim stvarima, odmah ćete poželeti da učinite isto (FOTO)

Neurednost je nekako karakteristična za tinejdžere koji se bune protiv bilo kakvog reda

  • 2

Velike su šanse da ste i vi kao tinejdžer imali sobu koja je bila u lomu kao da je tornado protutnjao kroz nju i da ste bili u sukobu sa roditeljima koji bi od vas zahtevali da budete uredniji.

Jedna mama rešila je da drastičnim merama stane na kraj neurednosti svojih ćerki i nauči ih važnom lekcijom zašto je neophodno da budu urednije.

Ukoliko i vi mučite muku sa pronalaženjem načina kako da obuzdate loše navike vašeg tinejdžera, možete kao primer uzeti Alis Vaskez koja je smislila sjajan plan kako da prevaspita svoje tinejdžerke. Sve što je ona uradila jeste da je konfiskovala sve stvari svojih ćerki. Kako bi dobile stvari nazad one su morale da plate određenu sumu novca po kesi.

Kada su deca otišla u školu, Alis je uzela velike kese za smeće i spakovala stvari svojih ćerki u njih. Ona je onda fotografisala kese i okačila fotografije na društvene mreže. Oglasila je da će svojoj deci naplaćivati 25 dolara po kesi, a kako su kese neprovidne deca ne znaju šta će dobiti kupovinom kese. Nisu mogle da odaberu koje će stvari da dobiju nazad.

Nije trebalo mnogo drugim majkama da slede njen primer i na sličan način kazne neuredne tinejdžere. Ne garantujemo da će ovaj metod uvek da upali, ali eto dobrog predloga za rešenje problema neurednosti kod dece.

(Telegraf.rs/apost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA