≫ 

Megan Markl želi da rodi devojčicu, ali i još mnogo dece - potvrdio njen psihijatar i otkrio još neke tajne o najpopularnijoj budućoj mami

Vojvotkinja od Saseksa otkrila svoju najveću tajnu

  • 7

Megan Markl se poverila psihijatru i otkrila da bi volela da rodi devojčicu, ali i da je spremna da rodi nekoliko dece. Evo šta još krije vojvotkinja od Saseksa.

Megan Markl je posetila nekoliko puta jednog od najskupljih psihijatara na svetu i to pre nego što će upoznati princa Harija, ali i kada je ostala trudna. U pitanju je Ričard Vin, a seansa kod njega košta i do 500 dolara.

Vojvotkinja je trenutno sa suprugom u Maroku, gde se takođe srela sa duhobvnikom, koji je potvrdio njihov sustret i otkrio da Megan želi da rodi ćerku.

Foto: Profimedia

- Ona je veoma produhovljena i divna osoba - rekao je Ričard Vin i dodao da je dovoljno da drži njenu narukvicu i telefon da bi osetio njenu energiju.

Ričard obavlja i spirituaalne obrede i kaže da vojvotkinja u tome samo sledi svoju pokojnu svekrvu princezu Dajanu.

- Još ranije dok smo pričali rekla mi je kako bi volela da ima mnogo dece, ali da želi prvo da rodi devojčicu i da je oblači kao princezu - izjavio je Vin i dodao da je brižna i pitoma i da voli da kuva.

Foto: Profimedia

On je siguran da će ona biti veoma zaštitnički nastrojena mama jer je Lavica u horoskopu. Međutim, kada deca budu u centru pažnje pitanjje je kako će ona to moći da podnese, pošto voli da je centar i Harijevog isveta svoje porodice.

- Ipak, mislim da će se snaći i da će sjaj prepustiti deci. Čak mislim da je ona jedna od onih osoba koje bi mogle i da usvoje dete - siguran je Ričard.

Foto: Tanjug/AP

Kada je prešla da živi u Veliku Britaniju smatra da je Megan našla novog spiritualnog vođu.

- Vidimo se retko. Kad je zakazala jedan sastanak pri dolasku u SAD, bio sam zatečen. Tada sam zaključio da više nije bila zainteresovana za holivudsku karijeru. Šta više spomenula mi je da bi želela da napravi kuvarsku emisiju - kaže Vin.

Foto: Tanjug/AP

- Nikada nisam predvideo da će biti sa Harijem, kao ni da će sa nekim iz kraljevske porodice čekati dete - iskren je Ričard i kaže da za njega velika čast što je sarađivao sa njom.

Ričard takođe misli da nije slučajno što je Megan produhovljena i veruje u zagrobni život kao što je to bio slučaj sa princezom Dajanom.

- Nisam upoznao Dajanu, ali mislim da nju i Megan veže njihova zaineteresovanost za humanitarno delovanje - objašnjava Vin i dodaje da kraljevska porodica bolju osobu nije mogla da poželi da ima uz sebe.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs / thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    24. februar 2019 | 19:25

    Poznato je da one ne radjaju decu, već to cine drugi za njih .To je samo glumljenje trudnoće ,gde ona na svakoj slici drži stomak ?

  • Dusanka

    24. februar 2019 | 18:43

    Pa ono se vidi, da nije trudnoća i njen stomak .Trudna zena ne može da ima tako okrugao stomak. I malo je verovatno da u odmakloj trudnoći nosi štikle i cucne .Svaka zena zna da to nije moguce

  • Raspucin

    24. februar 2019 | 16:22

    Vaouuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA