≫ 

Šta kupiti za poklon detetu od 12 meseci

Poklon za bebu od godinu dana mnogima je noćna mora. Vreme je da saznate šta bebe u tom uzrastu obožavaju, a nije skupo

  • 3

Često smo u nedoumici oko kupovine poklona, a najviše nas "muči" šta kupiti deci. Mališani brzo menjaju svoja interesovanja, u skladu s razvojem, a najteže je onim koji još nisu postali roditelji.

U suštini najlakše je kupiti garderobu, jer tu ne možete pogrešiti, ali - detetu to uglavnom mnogo ne znači. Stoga, ako želite da vaš poklon dete pamti i koristi, a da ne bude preskup, ovo su neke igračke koje će sigurno oduševiti bebirona.

1. Mekane kocke s kutijom koja ima otvor

Mekane kocke s kutijom koja ima otvor privlačiće iznova i iznova mališana. Deca od 12 meseci pa nadalje prosto otkrivaju oblike, vole da predmet pred njima "nestane" i da ga traže. Na našem tržištu ima dosta ovakvih igračaka, a njihova cena je do 2.000 dinara

2. Knjiga tvrdih listova, sa životinjama/ knjiga koja podražava zvuk životinja

Dete će uživati kada uperi prst na životinju koju vidi u knjizi, a vi odglumite zvuk. Odlična igra koja vas zbližava s detetom, ali i dete s knjigom. Ovakve knjige su do 1.000 dinara

3. Igračke na navijanje

Igačke koje navijete, a onda one jurišaju po podu pravi su izvor zabave!

4. Baloni

Verovali ili ne - ali tuce balona uopšte nije loša ideja za poklončić. Kada ih naduvate, dete će se igrati s njima, oduševljeno što mogu da lebde iznad glave.

5. Set za pravljenje balona od sapunice

Kakvo oduševljenje. Ovaj poklončić može da se pazari za samo 100 dinara, a neverovatan je izvor zabave. Mališani će uživati da hvataju balončiće, a kada oni puknu i nestanu pred njihovim očima, uslediće pravo iznenađenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA