Mama iz Srbije je svom mužu ostavila "Uputstvo za rukovanje decom" i nasmejala ceo internet (FOTO)

Mamin posao nikada nije gotov

  • 10

Mame, ta nezamenljiva bića u svakom pogledu, tu da uspava, da pomogne s domaćim, da spremi ručak, da odradi svojih osam sati na poslu, da sve pošalje iz kuće čiste i opeglane i da ne zaboravi pritom još desetine sitnica svakodnevno. Zato i ne čudi što je ova mama, pre odlaska od kuće na četiri dana, sve suprugu ostavila zapisano, "uputstvo za rukovanje decom".

I da neko nešto ne bi zaboravio, najbolje je, ipak, sve zapisati.

Za svaki dan odsustvovanja po jedna napomena. Dužinu napomene za petak, donekle briše ona za subotu, kada nema nekih posebnih obaveza. Ali, zato pretčas, pa trening, ali kao da to nije dovoljno tu je i pranje kimona, sa sve lovcem na boje, pa plaćanje kotizacije dovoljno da se prosečnom tati zavrti u glavi...

Ako ima neko da misli da je ovo sve i da mama nije imala bar još neke sitnice na umu, kladimo se da se vara i da su ovo samo one najbitnije obaveze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    31. maj 2019 | 17:41

    Balkanski primitivizam. Ako muž uradi nešto on “pomaže”. Ne drage žene, ne pomaže. Kuća je podjednako i njegova kao i deca, pa ako provodi vreme sa decom on ne pomaže, nego biva roditelj. Ako usisa on ne pomaže, nego čisti i svoj životni prostor. Ako skuva nije skuvao samo vama, pa tako pomogao, nego je skuvao i sebi. Ako sve ovo uradi neko drugi, baba, deda, komšija e za njih možete reći pomaźe.

  • Cdc

    31. maj 2019 | 16:38

    Seljanka

  • Ledu

    31. maj 2019 | 16:53

    Ko ga terao da muva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA