Žena koja je mislila da je u menopauzi porodila se 24 sata nakon što je saznala da je trudna

Monika Tompson (46) iz Las Vegasa verovala je da ne može da ostane trudna nakon što je sa pokojnim suprugom pokušavala 16 godina da proširi porodicu

  • 5

Monika je sve vreme mislila da prolazi kroz menopauzu, a 24 sata nakon što je otkrila da je u drugom stanju ona se porodila.

Verovala je da ne može da ima dece, budući da je sa pokojnim suprugom Kevinom, koji je umro 2016. godine, 16 godina pokušavala da proširi porodicu.

Bila je u šoku kada je nalaz krvi pokazao da je trudna, a nakon samo 24 sata rodila je malog Džejdena.

Sadašnjeg partnera Džejsona Ratlifa upoznala je 2017. godine kada se pomirila s činjenicom da nikada neće postati majka.

- Pokojni suprug i ja samo pokušavali da dobijemo dete godinama. Nismo bili u finansijskoj situaciji da priuštimo vantelesnu oplodnju, tako da sam se u četrdesetim pomirila s tim da neću biti majka. Kada je Kevin umro, ideju o porodici sam potpuno izbacila iz perspektive. Džejsona sam upoznala preko aplikacije i odmah smo se povezali. Ubrzo smo počeli da živimo zajedno, ali nismo potezali pitanje trudnoće", ispričala je Monika.

Trudna žena, trudnica Foto-ilustracija: pixabay.com

Simptome trudnoće Monika je povezala s menopauzom budući da su joj menstruacije bile proređene.

Nekoliko meseci kasnije počela je da oseća mučninu i grčeve kada je odlučila da poseti doktora gde je test iz krvi otkrio da je trudna.

Bila je šokirana i nije verovala u ove vesti jer je bila ubeđena da ne može da ima decu.

Tada su doktori ustanovili da je bila trudna šest meseci. Sutradan na poslu počelo je iznenadno krvarenje i Monika je hitno otišla u bolnicu gde je ustanovljeno da je otvorena pet prstiju i da je porođaj krenuo.

Zbog napuklog vodenjaka morala je da ode na hitan carski rez.

Džejden, koji je na porođaju težio 1.5 kg rođen je 7. oktobra. Budući da je rođen u 30. nedelji trudnoće odmah je završio na neonatalogiji, odakle je izašao kao zdrava beba.

Prema stanju bebe dokori su utvrdili da je Monika bila trudna 7 i po meseci, a da to uopšte nije ni znala.

- Kada sam ga prvi put uzela u ruke bilo je nestvarno. Ja sam sada majka. Osetila sam se tako lepo i kompletno, zaključila je Monika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA