≫ 

Žrtvovala je nogu kako bi spasila svoju bebu, a sad se takmiči u plivanju, trčanju i biciklizmu!

Imala je čak šest operacija

  • 5
Caitlin Conner Foto: Facebook/Caitlin Conner

Žena (29), koja je bila trudna u trenutku kad je doživela nesreću vozeći motor, predložila je da joj amputiraju nogu kako bi spasila svoje nerođeno dete.

Dok su vozili motor, na Kejtlin Konor i njenog supruga je naletela žena u kolima koja je u toku vožnje kucala poruke na telefonu. Ne gledavši na put, udarila ih je dok se prestrojavala. Kejtlin je u tom trenutku sedela na motoru iza supruga Džejlona.

Odvezena je u bolnicu gde joj je ustanovljen prelom nekoliko kostiju u stopalima, odsečena arterija i opekotine od pada na asfalt. Leva noga joj je bila ozbiljno unakažena. 

Caitlin Conner Foto: Facebook/Caitlin Conner

Bila je u četvrtoj sedmici trudnoće, pa je mogla dobiti samo blažu anesteziju i lekove protiv bolova jer je bila podvrgnuta operacijama koje bi joj spasile nogu. Imala ih je čak šest!

Nakon toga, Kejtlin je odlučila da joj amputiraju nogu kako bi zaštitila svoju nerođenu devojčicu budući da su operacije i na nju uticale.

Porodila se u februaru 2015. godine i otkrila strast prema sportu za ljude sa invaliditetom, jer se sad takmiči u biciklizmu, plivanju i trčanju.

Caitlin Conner Foto: Facebook/Caitlin Conner

- Pošto sam tek u bolnici, posle nesreće, saznala da sam trudna, odjednom mi ništa drugo nije bilo bitno. Moja noga me ne bi odredila kao osobu, ali, na određeni način, beba bi - smatra Kejtlin.

Priznala je da joj je i hodanje sa protetskom nogom bilo teško, budući da joj se telo menjalo u toku trudnoće, što joj je uticalo na ravnotežu. Međutim, želela je da ponovo hoda pre nego što joj se ćerka rodi, a u tome je i uspela.

Nakon porođaja, Kejtlin je ubrzo počela da ide u teretanu kako bi ojačala.

- Počela da sam se bavim raznim vrstama sporta - plivanjem, trčanjem, biciklizmom, skijanjem, umetničkim klizanjem i boksom. Najbolje što možete da uradite u životu je da pokušate - kaže Kejtlin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA